Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a ieşit din carantină. Ce a făcut în tot acest timp noul antrenor al Craiovei | VIDEO

Cristiano Bergodi a ieşit din carantină. Ce a făcut în tot acest timp noul antrenor al Craiovei | VIDEO
Comentarii

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei, a încheiat perioada de carantină şi aşteaptă să-şi întâlnească noii fotbalişti. Italianul şi-a propus să aducă primul titlu în Bănie după o pauză de 29 de ani.

Pe 28 mai, antrenorul italian va conduce şi primul antrenament al oltenilor.

„A fost un pic greu, dar nu prea mult, pentru că am găsit un personal cu doamne foarte amabile. Sunt mulţumit de ceea ce am făcut în cameră, adică am urmărit meciuri, jocurile echipei şi aşa am petrecut timpul pentru a realiza ce lot am la dispoziţie şi timpul a trecut.

(Pe Zoom te-ai întâlnit cu băieţii?)
Nu, nu m-am întâlnit. Nu am vrut eu, pentru că e mai bine să vorbesc cu ei faţă în faţă, nu prin Skype sau Zoom. Din păcate, nu am putut să ieşim din cameră. Am văzut ce a declarat şi Mirko, dar e un băiat bun, nu a vrut să facă rău nimănui.  E normal să te simţi singur când stai în carantină”
, a declarat Cristiano Bergodi.

În momentul suspendării campionatului, U Craiova ocupa locul trei în clasamentul din play-off, la egalitate cu FCSB şi la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

„Un jucător trebuie să se gândească la cel mai bun obiectiv, mai ales că suntem la patru puncte de CFR”, a completat antreorul „leilor din Bănie”.

Afla mai multe despre: bergodicraiova 

viewscnt
Articole similare