Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a oferit detalii despre accidentarea lui Niczuly! ”Acum i l-au aşezat la loc!”

Cristiano Bergodi a oferit detalii despre accidentarea lui Niczuly! ”Acum i l-au aşezat la loc!”
Comentarii

Dinamo a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), de Sepsi Sfântu Gheorghe, în al doilea meci al etapei a XXIX-a a Ligii 1.

Portarul celor de la Sepsi a suferit o accidentare în prima repriză a meciului cu Dinamo. Fostbalistul lui Cristiano Bergodi a avut probleme la degetul de la mână şi a trebuit să fie schimbat. 

Antrenorul italian a fost mulţumit de rezultat, chiar dacă echipa lui s-a retras după ce a marcat golul de la 11 metri. 

 ”Acum i l-au aşezat la loc!”

”Nu sunt apăsat. Sunt mereu pozitiv, azi sunt mulţumit. E o victorie importantă pentru noi. Dinamo era într-un trend pozitiv. Am jucat bine. Vreau să îi felicit pe băieţi. În ultimul timp nu am jucat bine şi nu am avut rezultate, dar acum am câştigat. 

Mă bucur că cine a jucat a făcut-o bine. Ne-am întors la vechiul sistem. În prima repriză ne-am retras după ce am dat gol, ne-am speriat. Ne-a fost frică să nu luăm gol, dar a venit golul lui Dinamo pentru că ăsta e fotbalul. În a doua repriză, am legat bine lucrurile, a fost o victorie meritată. Cred că avem echipă pentru a face un play-out foarte bun.

Niczuly şi-a dislocat degetul. Acum i l-au aşezat la loc. Are doar o luxaţie, nu are o fractură. Mă bucur că a intrat bine în meci Răzvan Began. Am văzut o echipă bună, care a arătat bine. Cred că Dinamo se poate salva. Va fi un play-out echilibrat. Are toate şansele să se salveze de la retrogradare. Dacă se retrage Gaz Metan Mediaş, e un lucru negativ. Nu există nici în campionatele puternice, nici în cele de amatori să se retragă o echipă. E păcat pentru fotbalul românesc dacă se retrage Gaz Metan”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului.

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 70 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 48, 4. FC Voluntari - 47, 5. FC Botoşani - 46, 6. Farul - 45, 7. FC Argeş - 42, 8. UTA - 37, 9. Rapid - 37, 10. Sepsi - 36, 11. Chindia - 32, 12. FC U Craiova – 30, 13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: sepsi-bergodi-liga 1 

viewscnt
Articole similare