You are here:

Cristiano Bergodi a răbufnit după săptămâna de foc din fotbalul românesc: "Nu mi-a plăcut, m-au deranjat". Ce a transmis antrenorul după Botoşani - U Craiova 0-2

Cristiano Bergodi a răbufnit după săptămâna de foc din fotbalul românesc: "Nu mi-a plăcut, m-au deranjat". Ce a transmis antrenorul după Botoşani - U Craiova 0-2
Comentarii

Comentariile şi presiunile puse înaintea meciului FC Botoşani - U Craiova, scor 0-2, l-au deranjat pe Cristiano Bergodi, care simte din plin lupta acerbă pentru titlul Ligii 1.

VIDEO Botoşani - Craiova 0-2 (Cicâldău 73 pen, Gustavo 90+5 pen)

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I. Antrenorul italian a oferit ultimele detalii din lupta pentru titlu:

"A fost un joc foarte bun şi aveam teamă de acest meci, pentru că, în primul rând, nu am câştigat niciodată la Botoşani şi, în al doilea rând, era presiune... Faptul că s-a vorbit mult. În ultimele ore s-au făcut comentarii şi nu mi-au plăcut, m-au deranjat un pic. Noi suntem la mâna noastră şi trebuie să ajungem la meciul cu Clujul cu titlul pe masă.

Faza defensivă s-a ameliorat bine. Adică sunt şase meciuri şi mi se pare că echipa a câştigat încredere în ceea ce face. Acum avem şi un moral foarte bun, pentru că a şasea victorie la rând e foarte importantă în acest moment când s-au vorbit la televizor o grămadă de comentarii despre acest meci amânat.

Nicuşor Bancu a luat cartonaşul galben, este o piedere (n.r. - pentru meciul cu Astra), e căpitan în aceatsă echipă, dar vom vedea cine va juca acolo. Dar avem soluţii foarte bune, nu am niciun fel de probleme. Nicuşor este un jucător foarte bun, dar avem soluţii importante.

Mi se pare că penalty-urile erau foarte clare, câştigam şi fără penalty-uri. Dar am ratat mult. Singura problemnă pe care o arătăm, să fim mai concreţi în faţă, pentru că în a doua repriză am ratat mult. Acum vom vedea dacă se amână sau nu finala Cupei României. Dar vom vedea. E normal că acum Clujul trebuie să joace şi să câştige la Bucureşti cu FCSB şi după vom vedea ultimul meci", a declarat italianul, în cadrul conferinţei de presă de după meciul cu FC Botoşani.  

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiova 

viewscnt
Articole similare