Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a răbufnit la finalul meciului cu CFR Cluj: ”Ce vreţi să spuneţi cu această întrebare?”

Cristiano Bergodi a răbufnit la finalul meciului cu CFR Cluj: ”Ce vreţi să spuneţi cu această întrebare?”

Fotbal

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 1-2 (1-1), sâmbătă, pe teren propriu, într-un duel din etapa a 9-a play-off-ului din Superligă.

Golurile clujenilor au fost marcate de Claudiu Petrila (min. 33) şi Nana Boateng (min. 82), în timp ce pentru Sepsi a punctat Alexandru Tudorie (min. 43).

Cristiano Bergodi s-a enervat la flash-interviu

Cristiano Bergodi s-a enervat după meciul cu CFR Cluj, la flash-interviu. Tehnicianul italian nu mai suportă întrebările legate de viitorul său la clubul din Sfântu Gheorghe, aşa că a răbufnit.

Antrenorul nu înţelege cum poate lumea să se gândească că a avut un sezon eşuat la Sepsi, în contextul în care a ajuns în finala Cupei României, dar şi în play-off-ul Superligii.

  • Dacă va câştiga finala Cupei României, contra celor de la Universitatea Cluj, miercuri, 24 mai, Sepsi va merge în preliminariile Conference League.

N-am jucat cu gândul la finala Cupei României, eu chiar cred că nu meritam să pierdem acest meci, băieţii au jucat foarte bine. Acum trebuie să începem pregătirea pentru meciul foarte greu de miercuri.

Nu vorbim acum dacă se salvează sezonul cu acest meci. Noi am ajuns pentru a doua oară consecutiv în această finală, nu e un sezon ratat pentru noi. Se poate întâmpla orice în finală, am câştigat Cupa României, am câştigat Supercupa, ce vreţi să spuneţi cu această întrebare?

Nu se putea mai mult decât locul 6, toate celelalte echipe sunt mai bune ca noi. De fiecare dată când am jucat, am arătat că suntem echipă de play-off, noi am arătat că meritam să jucăm în acest play-off”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei cu CFR Cluj.

VIDEO: Rezumat Sepsi - CFR Cluj 1-2

Afla mai multe despre: bergodisepsi - cfr cluj 

viewscnt
Articole similare