You are here:

Cristiano Bergodi a rupt tăcerea şi a vorbit şi despre oferta pe care Universitatea Craiova i-a făcut-o lui Mirel Rădoi

Cristiano Bergodi a rupt tăcerea şi a vorbit şi despre oferta pe care Universitatea Craiova i-a făcut-o lui Mirel Rădoi

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi a rupt tăcerea şi a vorbit despre oferta pe care Universitatea Craiova a făcut-o pentru Mirel Rădoi. Fostul antrenor al echipei din Bănie spune că Rădoi a procedat corect când a ales să continue la echipa naţională.

Cristiano Bergodi s-a despărţit de Universitatea Craiova într-un moment în care echipa era pe primul loc. Antrenorul italian şi-a motivat atunci decizia prin faptul că are unele probleme personale, dar s-a scris şi despre unele tensiuni care erau în club. Acum, Cristiano Bergodi rupe tăcerea şi vorbeste şi despre oferta pe care Universitatea Craiova i-a făcut-o lui Mirel Rădoi.

Ce spune Cristiano Bergodi despre oferta pe care Universitatea Craiova i-a făcută-o lui Mirel Rădoi

Imediat după ce Cristiano Bergodi şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, au apărut informaţii că înlocuitorul său va fi Mirel Rădoi, cel care venea după mai multe rezultate slabe la echipa naţională. 

Cei de la Universitatea Craiova i-au făcut o ofertă lui Mirel Rădoi, dar antrenorul în vârstă de 39 de ani. Cristiano Bergodi este de părere că decizia lui Mirel Rădoi a fost înţeleaptă şi că ar fi făcut o greşeală dacă ar fi acceptat oferta de la Universitatea Craiova:

”Rădoi făcea o mare greşeală dacă se ducea la Craiova. El trebuie să rămână la naţională şi să îşi ducă munca începută la bun sfârşit, să aibă încredere în principiile lui. Este foarte tânăr, are timp să îşi implementeze filosofia. Însă, la un moment dat va trebui să decidă pe ce drum doreşte să o ia ca antrenor: selecţioner sau antrenor la echipă de club. Îi prevăd un viitor bun, indiferent de decizia lui”, a spus Cristiano Bergodi pentru Playtech.ro. 

Cristiano Bergodi a avut mai multe oferte din Liga 1

Parcursul reuşit la Universitatea Craiova i-au ridicat cota lui Cristiano Bergodi. Antrenorul în vârstă de 56 de ani spune că a primit mai multe oferte de la echipe din Liga 1, însă a evitat să dea nume.

Totuşi, Cristiano Bergodi susţine că a amânat discuţiile pentru începutul anului viitorul, deoarece îşi doreşte să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie: ”Am avut oferte din Liga 1, însă am amânat orice decizie până după sărbătorile de iarnă. Vreau să mă gândesc şi să cântăresc foarte bine fiecare decizie”, a mai spus fostul antrenor al Universităţii Craiova. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare