Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a ”uitat” să câştige cu Rapid, dar Basarab Panduru îl apără: ”Ce putea face în plus? Spuneţi voi” | EXCLUSIV

Cristiano Bergodi a ”uitat” să câştige cu Rapid, dar Basarab Panduru îl apără: ”Ce putea face în plus? Spuneţi voi” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost învinsă de FC Voluntari, scor 1-2 (0-0), sâmbătă seară, într-o partidă din etapa a 19-a din Superligă.

Golurile ilfovenilor au fost marcate de către Adam Nemec (min. 69) şi Ricardinho (min. 73), în timp ce pentru giuleşteni a marcat Jayson Papeau (min. 82).

Cristiano Bergodi, apărat de Basarab Panduru: ”Ce mai putea să facă?”

În urma acestui rezultat, Rapidul rămâne pe locul 4, cu 31 de puncte, în timp ce FC Voluntari a urcat pe locul 9, cu 24 de puncte.

Chiar dacă a legat patru meciuri consecutive fără victorie în campionat, Basarab Panduru consideră că nu este doar vina antrenorului Cristiano Bergodi pentru această formă slabă.

Fostul internaţional român, prezent în studioul Orange Sport, a declarat că italianul Cristiano Bergodi nu are la îndemână suficiente variante, atunci când trebuie să schimbe primul ”11” sau când trebuie să producă un ”cutremur” pe teren, care să schimbe faţa jocului.

Iată cum a arătat echipa de start a Rapidului, la meciul cu FC Voluntari: 

  • Moldovan - Braun, Iacob, Săpunaru, Borza - Oaidă, Kait, Borja - Bamgboye, Soni, Papeau.
  • Au mai intrat: Ioniţă, Tsoumou, Cîrjan, Pănoiu, Albu.

Ce schimbări putea să facă Bergodi de la început? Ce-a schimbat la pauză. Albu cu Kait, şi Ioniţă cu Soni. Ce mai putea să facă?

Să-l bage pe Onea în locul lui Braun. Braun să intre în stânga să intre în locul lu Borza. Să intre Pănoiu sau Cîrjan, dar trebuia să iasă unul dintre Papeau sau Funsho.

Singurele schimbări pe care putea să le facă de la început erau cele pe care le-a făcut la pauză. Cu câteva etape în urmă, când a băgat jucători care nu prea jucau, tot noi am fost cei care l-au certat. Ce putea să facă în plus?”, a declarat Basarab Panduru, după Rapid - Voluntari 1-2.

Afla mai multe despre: rapid-voluntaribasarab panduru 

viewscnt
Articole similare