You are here:

Cristiano Bergodi are doar cuvinte de laudă la adresa lui Ştefan Radu: „E o legendă în Italia, păcat de naţională..” + Îi prevede un viitor strălucit după retragere: „Îl văd în funcţia asta”

Cristiano Bergodi are doar cuvinte de laudă la adresa lui Ştefan Radu: „E o legendă în Italia, păcat de naţională..”  + Îi prevede un viitor strălucit după retragere: „Îl văd în funcţia asta”
Comentarii

Cristiano Bergodi are doar cuvinte de laudă la adresa lui Ştefan Radu (34 de ani), fundaşul român care evoluează de 13 ani la Lazio în Serie A.

Ştefan Radu m-a întrecut de mult cu prezenţele la Lazio. El pentru mine este o surpriză plăcută. Este un jucător extraordinar. Păcat că a renunţat la naţională, e un păcat pentru el. Să joci 13 ani la Lazio este ceva. Acolo e o presiune mare, mare. Nu e uşor să stai acolo aşa mult timp. E ceva extraordinar. Îl văd în cadrul clubul la Lazio când se retrage. Toţi colegi îl iubesc, conducerea e foarte mulţumită de el. E o legendă. Are şanse foarte mari să ocupe un loc în conducerea clubului şi consider eu că poate face treabă bună. Îl văd în funcţia asta. Radu este o persoană deosebită!”, a mărturisit Bergodi, la Look Sport.

Radu a devenit jucătorul lazial cu cele mai multe partide disputate în Serie A şi este foarte aproape de a bate recordul de meciuri în toate competiţiile, din toate timpurile! Încă patru şi va avea 400 de întâlniri la biancocelesti, încă cinci pentru a-l egala pe Giuseppe Favalli (401) şi încă şase pentru a fi numărul unu all-time.

ŞTEFAN RADU NU VREA SĂ MAI AUDĂ DE NAŢIONALĂ

Deşi se apropie de 400 de meciuri la Lazio, Ştefan Radu a adunat doar 13 selecţii la echipa naţională şi, probabil, va rămâne cu această cifră. Asta deoarece, în 2013, a anunţat că nu va mai veni la lot şi toate încercările ulterioare de a-l convinge să revină asupra deciziei au eşuat.
Motivul ar fi faptul că fundaşul nu ar fi primit minute, deşi merita, deoarece pe postul său era Raţ, care juca mereu.
Trebuia să fie echilibru între Raţ şi Ştefan Radu. Să joace şi unul şi altul. Nu să joace Raţ non-stop. La noi, dacă au fost 90 de meciuri într-un an, 90 de meciuri a jucat doar Raţ. Şi asta contează pentru un fotbalist. Adică eu vin la naţională, sunt un jucător respectat, unul dintre căpitanii lui Lazio, iar la lot sunt folosit un minut“, a declarat Ioan Adone, la un moment dat.

  • 8 goluri a marcat Ştefan Radu pentru Lazio în toate competiţiile
  • 6 trofee a cucerit Radu cu Lazio: 3 Cupe şi 3 Supercupe ale Italiei


 

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare