Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi dă vina pe ghinion, dar recunoaşte că Rapidul l-a surprins: "Am făcut un meci foarte bun, dar..."

Cristiano Bergodi dă vina pe ghinion, dar recunoaşte că Rapidul l-a surprins: "Am făcut un meci foarte bun, dar..."

Serie A

Comentarii

Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenorul lui Sepsi, a reacţionat la finalul înfrângerii cu Rapid (1-2, acasă) şi a spus că, în ciuda înfrângerii, echipa sa a făcut un meci foarte bun, dar i-a lipsit norocul.

Sepsi a fost învinsă de Rapid, scor 1-2 la Sfântu Gheorghe, asta deşi a deschis scorul prin Rondon (21), din penalty. Sefer (27) şi Ioniţă (45+2) au întors scorul, dar Bergodi a dat vina pe ghinion pentru înfrângere, însă a dezvăluit că fost surprins de Rapid dintr-un anumit punct de vedere.

Cristiano Bergodi dă vina pe ghinion, dar recunoaşte că Rapidul l-a surprins: "Am făcut un meci foarte bun, dar..."

La flash-interivul de după meciul Sepsi - Rapid 1-2, Cristian Bergodi a tras concluziile partidei soldate cu înfrângere pentru echipa sa.

Bergodi a recunoscut că a fost surpins de faptul că Rapid nu a mai făcut presing sus, aşa cum a obişnuit, şi a făcut un joc de aşteptare. Antrenorul italian a spus că, dacă va avea mai mult noroc, Sepsi va obţine o victorie în meciul următor.

"Am făcut un meci bun, simt puţină frustrare pentru că am jucat foarte bine şi nu pot să reproşez nimic băieţilor. Prima repriză mai ales am comandat jocul, am avut şi a doua repriză când am jucat în jumătatea adversă, nuumai pe contraatacuri jucau ei. S-a decis acolo în prima repriză, după am jucat foarte bine şi din păcate asta a fost.

Ne-au surprins cu tactica asta, că stăteau acolo şi nu veneau în pressing sus. Noi am jucat oricum şi dacă nu au făcut pressing sus ei, am jucat doar noi. Prima repriză cu penalty şi două goluri aşa... O execuţie extraordinară a lui Alex Ioniţă şi asta a fost meciul.

Mulţumit pentru că am jucat bine, am făcut încă un meci foarte bun, poate data viitoare vom avea puţin mai mult noroc", a spus Cristiano Bergodi, la Orange Sport.

Sepsi - Rapid 1-2, în Superligă

Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Sepsi a deschis scorul prin Rondon, în minutul 22, din penalti.

Pentru Rapid au marcat Sefer ’28 şi Ioniţă ’45+2.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Ciobotariu, Ispas – Aganovic, Rodriguez, Ştefănescu (Matei ’46) – Bărbuţ (Golofca ’68), Rondon (Tudorie ’68), I. Gheorghe (Achahbar ’72). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Kait (Crepulja ’61), Albu, Ioniţă (Papeau ’61) – Sefer (Pănoiu ’76), Dugandzic, V. Costache (Măţan ’61). Antrenor: Adrian Mutu.

Cartonaşe galbene: / Papeau ’73, Sefer ‘76

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Vladimir Urzică, Mihai Marius Marica – George Cătălin Găman

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Adrian Vornicu

Observator: Sorin Boca

 

Afla mai multe despre: bergodisepsirapidreactie 

viewscnt
Articole similare