Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, fără milă la adresa oltenilor: ”Nu mă interesează dacă mă regretă Mihai Rotaru”

Cristiano Bergodi, fără milă la adresa oltenilor: ”Nu mă interesează dacă mă regretă Mihai Rotaru”
Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 14-a din Superliga.

Prima repriză a meciului din Giuleşti a fost dominată de craioveni, dar cei care au marcat, pe contraatac, au fost gazdele, prin Funsho Bamgboye, în minutul 36. Borja Valle a majorat scorul în minutul 80, cu un şut deviat şi Rapid s-a impus cu 2-0.

La conferinţa de presă de după meci, Bergodi a fost întrebat şi despre situaţia de la Universitatea Craiova, fosta sa echipă.

"Acolo nu e uşor. Pe Corneliu Papură l-am cunoscut puţin când am fost acolo. E greu acolo. Am văzut o echipă bună. Ei pot face ceva important, au un lot competitiv. Domnul Rotaru decide, eu nu mă bag în această situaţie.

Se lucrează bine (n.r - cu Mihai Rotaru). Vorbeşti cu el, el face multe şedinţe, vrea să ştie tot. E normal, patronul bagă bani în echipă, iar condiţiile sunt foarte bune. Eu am lucrat bine acolo. E ciudat faptul că nu reuşeşte să facă mai mult. Nu ştiu ce se întâmplă. Eu am lucrat bine, repet. Din 17 meciuri am avut 14 victorii.

Nu mă interesează dacă mă regretă domnul Rotaru. Nu cred că mă regretă. Acolo a fost o perioadă frumoasă pentru mine. Am lăsat o amintire bună acolo. Am ajuns pe locul 2 fără să jucăm un meci. Nu ne-au lăsat să jucăm meciul cu Astra. Dacă noi câştigam cu Astra, când eram pe val, cu 6 victorii din 6, noi am fi jucat cu CFR pe două rezultate din trei şi ar fi fost diferit.

Asta a fost. A trecut. Normal că a fost o dezamăgire mare. Eram aproape de a câştiga contra celui mai bun CFR Cluj, care a făcut 1-1 cu Sevilla şi 0-0 la retur. Sevilla, care la sfârşitul anului a câştigat Europa League contra lui Inter. Vă daţi seama, am făcut o performanţă extraordinară cu Craiova", a spus Cristiano Bergodi, după meci.

În clasament, Rapid este pe locul 3, cu 26 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 22 de puncte.

Înfrângerea din Giuleşti l-a lăsat fără reacţie pe Mihai Rotaru. Singurele cuvinte rostite

Afla mai multe despre: cristiano bergodimihai rotaruuniversitatea craiovarapid 

viewscnt
Articole similare