Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, în formă mare la declaraţii, după ce Sepsi a întors meciul cu Mioveni. ”Păi, nu e problemă, semnez imediat!”

Cristiano Bergodi, în formă mare la declaraţii, după ce Sepsi a întors meciul cu Mioveni. ”Păi, nu e problemă, semnez imediat!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa CS Mioveni, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

CS Mioveni a deschis scorul prin Balaur, în minutul 38. Sepsi a ratat un penalty în minutul 44, prin Mitrea, însă ulterior a reuşit să înscrie prin Tudorie, în minutele 79 şi 86, şi prin Ştefănescu, ‘90+2.

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a fost în formă la declaraţii şi s-a arătat extrem de mulţumit de rezultat. Antrenorul italian nu a uitat să îşi felicite şi jucătorii. 

”Păi, nu e problemă, semnez imediat!”

”Sunt puncte foarte importante, felicit băieţii, mai ales pentru a doua repriză, când am meritat mai mult, am avut ocazii. Băieţii au crezut până la sfârşit, era 0-1 în minutul 75 sau 80. Dacă dai 3 goluri în 10-15 minute, e frumos, ei au crezut, e o mentalitate pozitivă.

Erau trişti la pauză, am încercat să le ridic moralul, dar cred că era un meci foarte greu cu Mioveni, le-am zis şi înainte că e o echipă care se apără foarte bine. Noi am încercat să controlăm jocul, apoi am avut ocazii şi au venit şi golurile.

Trei  goluri în 10 minute cred că e foarte important, echipa adversă s-a apărat în ultimele 30 de minute în 20 de metri, nu e uşor să îi desfaci, se apără bine, dar noi am continuat să jucăm cu benzile băgate în centru. Cred că am avut mai multă sclipire la mijloc, toată echipa a reacţionat bine, cu ocazii bune, e meritată victoria.

Dacă dorim să câştigăm toate meciurile? Păi nu e problemă, semnez imediat. Suntem mai liniştiţi, dar fiecare meci din play-out e foarte greu, toate echipele se apără foarte bine. E bine pentru noi, am jucat, am combinat, băieţii merită felicitări”, a spus Bergodi.

În timpul meciului, antrenorul s-a enervat şi a avut o reacţie dură asupra arbitrajului. El a dezvăluit ce s-a întâmplat în acel moment. 

”Secundul a venit să mă scoată de acolo, că mă certam cu arbitrul, se temea să nu fiu dat afară. Dar eram un pic nervos că tuşierul nu a văzut că mingea ieşise. Dar am vorbit cu arbitrul şi i-am explicat, a înţeles, dar probabil şi eu am greşit.

E foarte importantă munca noastră, băieţii au început să capete mai multă încredere, atitudine, ambiţie şi mentalitate pozitivă. În orice meci se suferă şi acolo noi trebuie să reacţionăm ca o echipă bună. Avem şanse cu celelalte echipe bune să putem ajunge cât mai sus în play-out”, a concluzionat Bergodi.

Clasamentul play-out-ului: 1. UTA Arad – 23 de puncte, 2. Sepsi – 23, 3. FC Botoşani – 23, 4. FC Rapid – 20, 5. Chindia Târgovişte – 19, 6. U Craiova 1948 – 18, 7. CS Mioveni – 15, 8. FC Dinamo – 9, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – 1.

Afla mai multe despre: sepsi-mioveni-bergodi 

viewscnt
Articole similare