Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, în pericol să fie demis de la Sepsi? Reacţia lui Laszlo Dioszegi după 4 eşecuri consecutive

Cristiano Bergodi, în pericol să fie demis de la Sepsi? Reacţia lui Laszlo Dioszegi după 4 eşecuri consecutive

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Sepsi OSK, scor 1-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

Cristiano Bergodi, în pericol să fie demis de la Sepsi? Reacţia lui Laszlo Dioszegi după 4 eşecuri consecutive

Vătăjelu a înscris unicul gol al partidei de la Sf. Gheorghe. El a primit o pasă de la Baiaram şi a marcat cu un şut de la marginea careului, în minutul 58. Craiova se află la a treia victorie consecutivă şi este pe locul 4 în Superligă, cu 27 de puncte. Pentru Sepsi este a patra înfrângere consecutivă în prima divizie.

 Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi, a vorbit despre situaţia echipei şi i-a luat apărarea antrenorului Cristiano Bergodi. 

„Ne-am dormit foarte mult (n.r. să ajungă în play-off), dar ne-am îndepărtat destul de mult. Aş fi ipocrit să spun că antrenorul e de vină. Eu cred că am dominat jocul la meciurile cu echipele puternice. Antrenorul nu poate să dea gol, el doar antrenează echipa să ajungă aproape de poartă. La ultimele patru meciuri am ajuns la poartă, dar parcă nu vrea să intre.

Dacă nu e continuitate la un club, la o echipă, nu putem să avem rezultate. Dacă aducem un antrenor nou o să avem rezultate pe moment, după iar picăm. Eu cred că antrenorul nu are nicio vină, am dominat adversarul chiar dacă am jucat cu Farul, CFR, FCSB. Eu cred că am făcut portar mare din Târnovanu, din Arlauskis”, a spus Laszlo Dioszegi la Pro Arena.

Echipele care au evoluat:

  • SEPSI: Niczuly - D. Ciobotariu (R. Varga 66), Ninaj, M. Tamas, A. Dumitrescu - Aganovic, J. Rodriguez – Rondon (Tudorie 81), C. Matei (Achahbar 72), M. Ştefănescu (Bărbuţ 81) – Safranko. ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu – Hanca Mateiu 56), Al. Creţu, Căpăţînă (Martic 71), Nistor (G. Cîmpanu 85), Vătăjelu – Rivaldinho (Markovic 84), Baiaram (Roguljic 71). ANTRENOR: Mirel Rădoi

Afla mai multe despre: sepsibergodi 

viewscnt
Articole similare