Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de Craiova - Sepsi din Cupa României: ”Sunt speranţe să facem ceva pozitiv”

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de Craiova - Sepsi din Cupa României: ”Sunt speranţe să facem ceva pozitiv”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Universitatea Craiova - Sepşi, jocul tur din semifinalele Cupei României, se va disputa mâine, de la ora 19:30 pe Orange Sport.

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de Craiova - Sepşi din Cupa României: ”Sunt speranţe să facem ceva pozitiv”

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Sepsi, a prefaţat duelul cu Universitatea Craiova din Cupa României.

  • Meciul retur dintre Universitatea Craiova şi Sepsi se va disputa pe data de 11 mai.

”Sunt speranţe să facem ceva pozitiv, aşa cum am făcut în ultimul timp. E un pic diferit meciul, pentru că se joacă tur-retur, aşa că trebuie să jucăm bine, să facem un meci frumos, dar în acelaşi timp să nu riscăm nimic. Ne dorim să facem un meci bun, ca de obicei la noi acasă şi să câştigăm prima manşă, dar ţinând cont că există şi returul, la ei. Întâlnim o echipă pe val, care joacă bine, a dat multe goluri, a luat puţine. Cunosc echipa Craiovei, am antrenat acolo şi cred că acum este în cel mai bun moment al ei.

Forţa Universităţii este colectivul, nu are minusuri multe, este o echipă care joacă fotbal, care verticalizează, ca ştie să joace şi pe benzi, cu jucători tehnici şi de viteză, la mijloc au fotbalişti buni la intercepţie, dar şi buni să construiască acţiuni din spate, se şi apără bine. Acum două, trei luni era diferit ce se întâmpla acolo, acum s-au reglat lucrurile şi pe faza de apărare şi deci este o echipă greu de bătut. Sunt două meciuri, jucăm prima repriză la noi, a doua repriză la ei şi vom face totul pentru a ajunge în finală.

Cel mai important este primul meci. E bine să ai un ciclu săptămânal pentru a pregăti un astfel de meci important, dar ambele echipe suntem în aceeaşi situaţie, trebuie să ne concentrăm mai mult pe recuperarea jucătorilor, pentru că meciul cu UTA ne-a consumat, dar golul marcat pe final ne-a dat un surplus de energie, pentru a lupta în acest război, fiindcă ne aşteaptă un meci greu.

Ca de obicei, eu sunt încrezător, este o competiţie frumoasă, am ajuns în această fază şi trebuie să facem un ultim efort pentru a juca finala. Publicul este foarte important pentru noi şi sper să ne sprijine contra Craiovei, trebuie să ne facem şi noi partea noastră de susţinere, pentru că în retur ne va aştepta o atmosferă fierbinte, cu 25.000 de oameni în tribune”, a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Afla mai multe despre: sepşicristiano bergodiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare