Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, nemulţumit după egalul cu FCSB! ”Meritam să câştigăm! Târnovanu a fost cel mai bun de pe teren!”

Cristiano Bergodi, nemulţumit după egalul cu FCSB! ”Meritam să câştigăm! Târnovanu a fost cel mai bun de pe teren!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XX-a a Ligii 1, ultima din 2021.

Echipa bucureşteană termină anul pe locul 2, la zece puncte de liderul CFR Cluj. Portarul Ştefan Târnovanu, care l-a înlocuit pe Andrei Vlad în poarta FCSB, pentru că antrenorul Anton Petrea nu avea jucători under 21 la dispoziţie, a fost avut numeroase intervenţii salvatoare.

În minutul 57, Cristiano Bergodi a fost trimis în tribune, după ce arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu. La finalul meciului, antrenorul italian a comentat arbitrajul şi l-a remarcat pe tânărul portar al FCSB-ului. 

”Meritam să câştigăm! Târnovanu a fost cel mai bun de pe teren!”

”Cred că meritam să câştigăm. Îi felicit pe băieţi, am dominat, dar din păcate nu am dat gol. Portarul lor a făcut meciul vieţii. FCSB e o echipă bună, luptă pentru titlu. Sunt încrezător că putem să arătăm mai bine după cantonamentul de iarnă.

Am jucat ceea ce ştim, ce am pregătit la antrenament. Echipa a jucat foarte, foarte bine. Am avut ocazii, dar Târnovanu a fost cel mai bun de pe teren. Am avut un test important în ultima săptămână, am jucat cu Farul, FC Argeş şi FCSB şi cred că ne-am descurcat bine.

Am fost eliminat pentru că am crezut că a fost penalty, m-am supărat un pic. A fost primul cartonaş roşu din viaţa mea în România. Respect arbitrii, nu vorbesc despre ei.

Lista se face la magazin, la cumpărături. Am vorbit cu conducătorii, dar sunt mulţumit de echipă. Repet, sunt foarte bucuros pentru că am jucat fotbal şi arătăm din ce în ce mai bine”, a spus Cristiano Bergodi, la finalul jocului.

Clasament: 1 - CFR Cluj - 57 de puncte, FCSB - 47, FC Voluntari - 37, FC Botoşani - 34, CS Universitatea Craiova - 32, FC Rapid - 32. Sepsi ocupă locul 10, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsi-fcsb-bergodi 

viewscnt
Articole similare