Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, optimist după Farul - Rapid 0-0: „Cu tot respectul, dar nu mă sperie distanţa faţă de FCSB!”

Cristiano Bergodi, optimist după Farul - Rapid 0-0: „Cu tot respectul, dar nu mă sperie distanţa faţă de FCSB!”

Rapid

Comentarii

Farul şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, în Superliga României

Cristiano Bergodi a fost optimist după Farul - Rapid 0-0: „Cu tot respectul, dar nu mă sperie distanţa faţă de FCSB!”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a tras concluziile şi a declarat că nu este speriat de diferenţa de puncte faţă de FCSB, una de 11 puncte după 20 de etape.

„A fost un meci bun. Am avut ocazii incredibil de mari şi la început şi la final de meci. Băieţii au jucat bine. Nu pot să le reproşez nimic. E un punct, dar am avut ocazii mari. Dacă alegeam alte soluţii, puteam pleca cu cele 3 puncte. Sunt sigur că echipa va fi mult mai bună după cantonament.

Vor veni jucători în pauză, dar nu cred că vor fi mai mult de 3 aduşi. Cu tot respectul, dar nu mă sperie distanţa asta faţă de FCSB. Deşi a arătat că a fost cea mai constantă, să ne gândim că în retur va fi diferit pentru că vom avea cantonament, vom avea achiziţii. Sunt încrezător pentru că în sfârşit pot să fac eu un cantonament.

Noul venit e extremă, nu e atacant. Nu e înlocuitorul lui Rrahmani, ci e extremă pentru că aveam mare nevoie pe acel post. De Cîrjan nu ştiu nimic, nu ştiu ce gândeşte el, dacă vrea sau nu să plece. El a jucat bine astăzi”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului.

Afla mai multe despre: rapidfarulcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare