Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, pus la zid după primul meci la Rapid: ”Un tip total neinspirat! Nu am înţeles nimic” | EXCLUSIV

Cristiano Bergodi, pus la zid după primul meci la Rapid: ”Un tip total neinspirat! Nu am înţeles nimic” | EXCLUSIV

Real Madrid

Comentarii

Rapidul a remizat contra celor de la Sepsi, în Giuleşti, scor 0-0, vineri, în prima etapă a Superligii.

După o primă repriză mai bună a giuleştenilor, a urmat o repriză secundă mult mai modestă, din care puteau pierde confruntarea, dacă Sebastian Colţescu nu anula golul lui Marius Ştefănescu, la o fază controversată.

Rapidul a avut posesia (66%-34%) şi numărul de ocazii (18-8) de partea sa, însă în finalul partidei a părut în corzi, chiar dacă aşteptările acestui sezon sunt foarte mari.

Bogdan Cosmescu ”arată cu degetul” spre Cristiano Bergodi

Prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu consideră că Rapidul a scăzut nivelul de joc în momentul în care Cristiano Bergodi a operat schimbările în ofensivă.

În repriza a doua, au fost introduşi: Kait (în locul lui Oaidă), Ioniţă (în locul lui Papeau), Pănoiu (în locul lui Cîrjan), Borja (în locul lui Albu), însă exprimarea din teren a avut de suferit.

Rapid nu a mai jucat nimic din momentul în care au apărut schimbările. Dintre oamenii din faţă, Bergodi l-a lăsat pe cel mai slab. Bamgboye a fost cel mai slab dintre cei din faţă. Pe el l-a lăsat. Pe ceilalţi i-a schimbat, Nu înţeleg.

Bergodi tot timpul mi s-a părut un tip total neinspirat. Eu continui să spun. Lumea îl apreciază enorm, zice că e un antrenor foarte bun. Are prestanţă, are şi un background de fotbalist extrem de important la Lazio, are şi ceva performanţe prin campionatul nostru, dar mi se părut un tip neinspirat”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare