Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi rămâne cu picioarele pe pământ după 7-0 cu FC Botoşani: ”Ne-am plâns şi am fost luaţi de fraieri!”

Cristiano Bergodi rămâne cu picioarele pe pământ după 7-0 cu FC Botoşani: ”Ne-am plâns şi am fost luaţi de fraieri!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, gruparea FC Botoşani, scor 7-0, într-un meci din etapa 11 a Superligii. Gazdele au ratat şi două penalty-uri.

Sepsi a început partida cu un penalti ratat, în minutul 17, când Pap a reţinut şutul lui Rondon. Tot Rondon a deschis însă scorul, în minutul 24, iar în minutul 45+1, acelaşi Rondon a reuşit dubla pentru gazde.

În minutul 66, Ion Gheorghe a ratat un penalti, dar a urmărit balonul şi a înscris pentru 3-0. Scorul final a fost completat de Golofca (min. 71), Achahbar (min. 75) şi de dubla lui Tudorie (min. 83 şi min. 90+1, din penalty). Este cea mai categorică victorie din acest sezon al Superligii şi cea mai categorică din istoria clubului Sepsi Sf. Gheorghe.

Chiar dacă a câştigat la scor partida cu FC Botoşani, Cristiano Bergodi a rămas cu picioarele pe pământ. El spune că a fost doar un simplu meci şi că se mai pot întâmpla astfel de rezultate. 

”Ne-am plâns şi am fost luaţi de fraieri!”

”Am făcut un meci frumos, am controlat jocul, am jucat ce am pregătit. Băieţii s-au antrenat foarte bine şi când se întamplă asta poşi s-o faci şi pe teren.

Au avut atitudine, intensitate, mi-a plăcut cum am jucat. Astfel de rezultate se pot întampla. Pe Mihai (n.r. - Mihai Teja) îl cunosc ca un antrenor ofensiv şi au jucat deschis.

E normal că au venit ocazii, iar noi nu am ratat nimic. Astea sunt lucruri mici, mici detalii. E concurenţă mare (n.r. - printre atacantii echipei), e important pentru un antrenor.

Noi nu suntem la turaţie maximă, nu trebuie să ne luăm după rezultatul de azi. După alte meciuri, ne-am plâns şi am fost luaţi de fraieri. Eu zic că e doar un rezultat”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: sepsi-bergodi-botoşani 

viewscnt
Articole similare