Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, răspuns sincer când a fost întrebat dacă Sepsi va primi jucători noi în această iarnă: ”Mi-am atins întotdeauna obiectivele unde am mers!”

Cristiano Bergodi, răspuns sincer când a fost întrebat dacă Sepsi va primi jucători noi în această iarnă: ”Mi-am atins întotdeauna obiectivele unde am mers!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa Sepsi OSK a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 21-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul prin Nicolae Păun, care a înscris în minutul 30. Tudorie a majorat diferenţa la 2-0 în minutul 51, cu un gol din şase metri. Oaspeţii au revenit cu un gol din penalti, după o fază pe care arbitrul Iulian Dima a verificat-o la VAR. A executat Mamadou Thiam şi a înscris. Sepsi se află pe locul 6 în clasament, cu 32 de puncte.

La finalul meciului, Bergodi a recunoscut că nu are nevoie de întăriri

”Mi-am atins întotdeauna obiectivele unde am mers!”

”Concluzia este că am câştigat un meci dificil, ca de obicei. Ştiam că va fi un meci greu. Am dat două goluri, am fi putut să marcăm şi al treilea gol. Au avut şi ei câteva, dar nu ar fi putut câştiga meciul.

Am schimbat sistemul pe final. Am suferit puţin în benzi. Sunt bucuros, vreau să îi felicit pe băieţi. Au intrat bine. Este o victorie foarte importantă. Trei puncte sunt extraordinare.

Mi-a fost puţin teamă să nu fim egalaţi, dar echipa a jucat bine. Am avut o ocazie mare de 3-0. Sunt mulţumit de ceea ce am văzut. Terminăm pe loc de play-off. Suntem în cărţi, vom lupta până la final.

Am câştigat în mai şi iulie Cupa şi Supercupa. Am ajuns în sferturile Cupei şi suntem pe loc de play-off. Sunt bucuros, dar nu pot să spun că e cel mai bun sezon. Mi-am atins întotdeauna obiectivele unde am mers.

Nu avem nevoie de cine ştie ce. Trebuie să facem o evaluare şi apoi vom vedea. Am un lot omogen, toţi jucătorii pot fi titulari. Sunt mulţumit de ce am la dispoziţie. E un grup receptiv. Nu cred că vor veni jucători”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul partidei cu U Cluj. 

Afla mai multe despre: sepsi-u cluj-bergodi-superligă 

viewscnt
Articole similare