Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi spune că este vinovat după o nouă înfrângere în Superligă: ”Eu sunt răspunzător pentru că băieţii nu sunt aşa tari din punct de vedere mental!”

Cristiano Bergodi spune că este vinovat după o nouă înfrângere în Superligă: ”Eu sunt răspunzător pentru că băieţii nu sunt aşa tari din punct de vedere mental!”
Comentarii

Echipa CS Mioveni a câştigat în deplasare, vineri, în faţa formaţiei Sepsi OSK Sf. Gheorghe, scor 1-0, în primul meci al etapei cu numărul 9 din Superligă. A fost prima victorie a argeşenilor şi a treia înfrângere consecutivă pentru Sepsi.

Krasniqi a marcat unicul gol al meciului, în minutul 53, cu un şut din marginea careului. Este prima victorie a echipei CS Mioveni în această ediţie din Superligă, în timp ce Sepsi a bifat a treia înfrângere consecutivă.

La finalul meciului, Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, şi-a asumat răspunderea pentru un nou eşec în Superligă. 

”Eu sunt vinovat pentru că băieţii nu sunt aşa tari din punct de vedere mental!”

”E o perioadă grea, foarte dificilă din punct de vedere mental. Probabil băieţii resimt aceste înfrângeri. Astăzi am controlat jocul, dar am găsit o echipă care s-a apărat foarte bine. Noi trebuie să facem ceva, acolo, în preajma careului. Am avut situaţii, asta e, o perioadă grea.

Se poate spune că antrenorul e vinovat pentru că băieţii nu sunt aşa tari din punct de vedere mental. Încercăm, lucrăm, dar nu găsim inspiraţie în ultimii 30 de metri. Noi jucăm foarte mult între linii şi asta nu s-a întâmplat în ultimele partide.

O să încercăm să reglăm acest lucru. Nu e uşor să joci cu o formaţie care se apară aşa jos. Repet, trecem printr-o perioadă grea din punct de vedere mental, nu avem încredere. Moralul nu poate fi bun, e normal, pentru că am jucat foarte bine cu Rapid şi Craiova şi am pierdut.

Trebuie să mergem mai departe. Muncă zilnică şi gata. Nu sunt supărat pe Bălaşa, se poate întâmpla. Probabil cel mai vinovat sunt eu, că sunt antrenorul şi trebuie să găsesc soluţii. Băieţii au dat totul.

Când echipa mergea bine, eram aplaudat, e normal. Asta este, nu e problemă, băieţii trebuie să fie liniştiţi şi să muncească. Cine vorbeşte de o posibilă demitere a mea spune prostii. Nu mă interesează şi nu îmi e teamă de nimic. Am jucat bine, dar nu am obţinut rezultatele pe care le meritam”, a spus Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: sepsi-superligă-bergodi 

viewscnt
Articole similare