Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a ajuns la Riad alături de familia sa. Când va fi prezentat starul portughez pe stadionul lui Al Nassr

Cristiano Ronaldo a ajuns la Riad alături de familia sa. Când va fi prezentat starul portughez pe stadionul lui Al Nassr
Comentarii

Starul portughez Cristiano Ronaldo va fi prezentat astăzi suporterilor clubului Al-Nassr, la patru zile după anunţul transferului său în Arabia Saudită, unde va încasa un salariu estimat la 200 de milioane de euro pe an.

Starul portughez, care a jucat la Manchester United până la startul Cupei Mondiale din Qatar, a ajuns luni seara la Riad împreună cu familia sa.

Ronaldo va fi prezentat pe stadionul Mrsool Park din Riad, cu o capacitate de 25.000 de locuri, începând cu ora locală 19:00 (18:00 ora României).

Atacantul în vârstă de 37 de ani s-a despărţit de Manchester United în urma unui interviu pe care l-a acordat la finele lunii noiembrie, în care a afirmat că "nu este respectat" de antrenorul său, Erik ten Hag, criticându-i totodată şi pe responsabilii clubului din Premier League.

La Cupa Mondială din Qatar, unde Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală, după ce a fost învinsă la limită de Maroc (0-1), Cristiano Ronaldo a evoluat foarte puţin, intrând într-un conflict şi cu selecţionerul Fernando Santos.

Afla mai multe despre: al nassr 

viewscnt
Articole similare