Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a anunţat cât va lipsi de pe teren, după accidentarea suferită în meciul Portugaliei: ”Îmi cunosc foarte bine corpul”

Cristiano Ronaldo a anunţat cât va lipsi de pe teren, după accidentarea suferită în meciul Portugaliei: ”Îmi cunosc foarte bine corpul”

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo s-a accidentat în meciul pe care Portugalia l-a disputat contra Serbiei în preliminariile pentru EURO 2020, iar acum a venit anunţul şi despre timpul pe care portughezul îl va petrece departe de gazon.

Cristiano Ronaldo a anunţat că accidentarea suferită nu este una foarte gravă şi va reveni pe teren în maximum două săptămâni.

"Nu sunt deloc îngrijorat. Îmi cunosc foarte bine corpul şi ştiu că nu este o accidentare gravă. Aşa este fotbalul, se mai întâmplă şi astfel de lucruri. Sunt relaxat pentru că ştiu că într-o săptămână, maximum două, voi fi din nou la capacitate maximă. Atunci voi fi din nou pe teren, fără probleme”, a spus Cristiano Ronaldo.

CR7 va rata meciurile lui Juventus cu Empoli şi Cagliari şi ar putea reveni pe teren la derby-ul cu AC Milan. Dacă, totuşi, va rata şi meciul cu ”diavolii”, atunci portughezul îşi va face apariţia pe teren la meciul din Liga Campionilor cu Ajax Amsterdam.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusportugalia 

viewscnt
Articole similare