Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a anunţat decesul copilului său! "E cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi" BREAKING NEWS

Cristiano Ronaldo a anunţat decesul copilului său! "E cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi" BREAKING NEWS
Comentarii

Fotbalistul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a anunţat că băiatul său şi al Georginei Rodriguez a murit. În octombrie 2021, atacantul dezvăluia că iubita sa Georgina Rodriguez este însărcinată şi va naşte gemeni.

Băiatul lui Cristiano Ronaldo a murit

Cristiano Ronaldo trece prin cea mai dureroasă perioadă a sa ca părinte, după ce partenera sa, Georgina Rodriguez, a născut gemeni, un băiat şi o fată.

"Cu tristeţe trebuie să anunţăm că băiatul nostru a murit. E cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu speranţă şi fericire. 

Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru expertiza lor şi susţinerea lor. 

Suntem cu toţii devastaţi de această pierdere şi cerem intimitate în acest moment dificil. Băiatul nostru eşti un înger acum. Te vom iubi mereu", a anunţat Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017.

Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Dezvăluirea Georginei Rodríguez despre cum arăta viaţa sa înainte de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo

Georgina Rodríguez recunoaşte că starul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, i-a schimbat viaţa şi a dezvăluit cum trăia înainte de a-l cunoaşte. 

Înainte de apariţia documentarului despre ea, Georgina a ţinut să împărtăşească celor peste 29,2 milioane de urmăritori de pe Instagram o mică parte din producţie, oferind câteva detalii necunoscute. .

Georgina Rodríguez povesteşte cum au fost începuturile ei la Madrid. "Sosirea mea la Madrid a fost de impact. Căutam multe apartamente ieftine, la 300 de euro. Şi am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare. Un frig iarna şi o căldură vara... Ziua în care m-am întâlnit cu Cristiano mi-a schimbat viaţa”, a mărturisit ea.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocristiano ronaldo copil mortgeorgina rodriguez 

viewscnt
Articole similare