Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a fost votat la Manchester United jucătorul lunii septembrie! Fotbalistul nu a avut nevoie de timp ca să se acomodeze

Cristiano Ronaldo a fost votat la Manchester United jucătorul lunii septembrie! Fotbalistul nu a avut nevoie de timp ca să se acomodeze

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a revenit în această vară la vechiul lui club, Manchester United.

Portughezul a revenit în cel mai puternic campionat din lume, dar şi-a pus amprenta imediat asupra echipei, având evoluţiile bune în partidele lui Manchester United. Fotbalistul s-a întors în Premier League după ce a scris istorie în tricoul lui Manchester United şi Juventus. Fotbalistul a evoluat în 5 partide pentru Manchester şi a reuşit să înscrie de 5 ori, contribuind decisiv la rezultatele lui United. 

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru fanii lui United

Cristiano Ronaldo, un nou record la echipa naţională

Ronaldo a marcat două goluri din penalty, în minutele 8 şi 13, dar şi un al treilea gol în finalul partidei cu Luxemburg, stabilind noi recorduri la naţionala lusitanilor. Starul lui Manchester United a marcat în total 115 goluri pentru naţională. De asemenea, el a înscris 53 de goluri pentru selecţionata ţării sale, în ultimele 51 de partide jucate.

A fost al 10-lea hat-trick marcat de CR7 la echipa naţională, devenind fotbalistul cu cele mai multe ”triple” reuşite la nivel internaţional.

Afla mai multe despre: ronaldo-united-premier league 

viewscnt
Articole similare