Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a izbucnit pe internet. Promisiunile starului lusitan: "Urmează un interviu. Presa a spus numai minciuni despre mine"

Cristiano Ronaldo a izbucnit pe internet. Promisiunile starului lusitan: "Urmează un interviu. Presa a spus numai minciuni despre mine"

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a promis, într-o postare pe Instagram, că va spune în curând "adevărul" despre situaţia sa la Manchester United.

Ronaldo le-a promis fanilor săi că "adevărul” va ieşi în curând la iveală: "Veţi şti când se va face un interviu în câteva săptămâni. Mass-media spune doar minciuni. În ultimele luni, din 100 de ştiri despre mine, doar 5 au fost adevărate", a spus sportivul pe Instagram.

Sub contract cu Manchester United până în 2023, Ronaldo şi-ar fi dorit să joace în acest sezon în Liga Campionilor, competiţie în care "diavolii roşii" nu s-au calificat. Revenit târziu la antrenamente, starul lusitan i-a provocat furia antrenorului său Erik Ten Hag părăsind, ca şi alţi colegi de echipă, Old Trafford chiar înainte de încheierea unui meci amical pe 31 iulie.

Rezervă la meciul cu Brighton din prima etapă, Ronaldo a intrat în a doua repriză fără a putea evita înfrângerea echipei sale (1-2).

El a evoluuat tot meciul cu Brentford , pierdut, sâmbăta trecută, scor 0-4.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare