Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, antrenat din nou de Jose Morinho? Anunţul celor de la Gazzetta dello Sport

Cristiano Ronaldo, antrenat din nou de Jose Morinho? Anunţul celor de la Gazzetta dello Sport

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Zvonurile plecării lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United se multiplică. Cel mai recent, jucătorul ar putea ajunge la AS Roma, sub conducerea lui Jose Mourinho.

Potrivit Gazzetta dello Sport şi Retesport, agentul jucătorului de 37 de ani, Jorge Mendes, ar fi contactat clubul italian pentru a-i propune un transfer.

La AS Roma, antrenor este Jose Mourinho, care l-a pregătit pe Cristiano Ronaldo şi la Real Madrid. De asemenea, Ronaldo este dorit şi de Chelsea. 

Noul patron de la Chelsea încearcă să dea lovitura: "L-a contactat pe Jorge Mendes". Îl vrea pe Ronaldo.

Noul patron al lui Chelsea, Todd Boehly, l-a contactat pe superagentul Jorge Mendes pentru a discuta posibilitatea transferului lui Cristiano Ronaldo (37 de ani). CR7 vrea să plece de la Manchester United după ce echipa a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Chelsea a intrat într-o nouă "eră" după ce Roman Abramovich a fost forţat să vândă clubul, iar acesta a fost cumpărat de Todd Boehly. Chelsea ar putea da lovitura pe piaţa transferurilor în această vară şi să-l aducă pe Cristiano Ronaldo. Superstarul portughez, care s-a întors la Manchester United în vara lui 2021, vrea să plece de pe Old Trafford pentru că nu poate evolua în grupele Ligii Campionilo, dar şi pentru că noul antrenor - Erik ten Hag - nu-l prea include în planurile sale.

Ca atare, are nevoie de o nouă echipă, dar nu duce lipsă de oferte. Jurnalistul britanic de la The Athletic, David Ornstein, scrie că Todd Boehly, noul patron al lui Chelsea, l-a contactat pe superagentul Jorge Mendes pentru a discuta transferul lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a fost propus la Bayern după ce a anunţat că vrea să plece de la Manchester United, însă bavarezii au refuzat.

Afla mai multe despre: ronaldo-morinho-as roma 

viewscnt
Articole similare