Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, apariţie surprinzătoare de Ziua Naţională a Arabiei Saudite! A luat parte la dansuri tradiţionale cu săbii

Cristiano Ronaldo, apariţie surprinzătoare de Ziua Naţională a Arabiei Saudite! A luat parte la dansuri tradiţionale cu săbii
Comentarii

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a apărut într-un videoclip purtând o ţinută tradiţională saudită pentru a sărbători Ziua Naţională a Arabiei Saudite.

Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite

Ronaldo, care este căpitanul clubului de fotbal saudit Al-Nassr, a apărut alături de coechipierii săi în videoclipul care a fost publicat pe contul oficial al clubului de fotbal pe X - fostul Twitter.

Pentru a marca această ocazie, superstarul portughez a îmbrăcat o haină autentică de daglah - cunoscută şi sub numele de thobe - o haină bărbătească tradiţională purtată în diferite ţări din Orientul Mijlociu.

Ronaldo, fotbalistul senegalez Sadio Mane şi coechipierii lor de la Al-Nassr fac dansuri tradiţionale cu săbii pregătite de club pentru a marca sărbătoarea saudită în videoclipul de două minute.

Arabia Saudită a marcat sâmbătă 93 de ani de la înffiinţare, şi vor fi organizate diverse festivităţi şi parade militare.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoarabia saudita 

viewscnt
Articole similare