You are here:

"Cristiano Ronaldo dădea pe lângă minge acum". Basarab Panduru, savuros despre eurogolul marcat în Unirea Slobozia - FCSB 2-2

"Cristiano Ronaldo dădea pe lângă minge acum". Basarab Panduru, savuros despre eurogolul marcat în Unirea Slobozia - FCSB 2-2

Superliga

Comentarii

Golul cu care Unirea Slobozia a egalat şi a smuls un punct contra FCSB, campioana României, a fost o adevărată bijuterie, care l-a impresionat pe Basarab Panduru. Expertul a avut o reacţie savuroasă despre reuşita lui Andrei Dorobanţu.

Reuşita "a la Zidane" a lui Andrei Dorobanţu l-a impresionat pe Basarab Panduru. Tânărul fotbalist al Unirii Slobozia a salvat un punct pentru echipa lui Adrian Mihalcea, care a acumulat patru puncte din două meciuri în startul sezonului, cu Farul şi FCSB.

Andrei Dorobanţu, gol ca Zidane. Panduru: "Ronaldo dădea pe lângă minge"

Basarab Panduru a spus că, în momentul de faţă, Cristiano Ronaldo n-ar reuşi o execuţie precum cea a lui Andrei Dorobanţu. "Pandi" a lăudat modul cu fotbalistul român şi-a pregătit şutul la poartă, cu piciorul mai slab.

"Mamă, cum dă şutul ăsta... Deci, Cristiano Ronaldo dă pe lângă minge acum. Acum, la 40 de ani. Totul a fost natural, frumos. E la 12 metri, iese în afara careului. Te duci înspre centru ca să dai la poartă. E ceva...", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Andrei Dorobanţu a fost introdus pe teren în minutul 59 al meciului Unirea Slobozia - FCSB 2-2.

Unirea Slobozia - FCSB 2-2, în Superligă

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa campioană a României, FCSB, într-un meci din etapa a doua din Superligă.

La Clinceni, Alexandru Musi l-a încercat pe Denis Rusu cu un şut din careu, în minutul 16, pentru ca gazdele să treacă pe lângă gol două minute mai târziu, când Ariel Lopez a reluat cu capul, la un corner. Bucureştenii au deschis scorul după un corner, în minutul 34. Marius Ştefănescu a executat cornerul, iar Lixandru a înscris. În minutul 36 gazdele au restabilit egalitate, tot după un gol din corner, marcat de Filip Ilie. În partea secundă, FCSB a primit un penalti, după consultarea Var, în minutul 54, pentru un fault asupra lui Olaru. Acelaşi Olaru a transformat şi elevii lui Charalambous au trecut în avantaj, cu 2-1. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90, prin tânărul Andrei Dorobanţu, gol superb, din voleu, de la marginea careului. În minutul 90+3 Ngezana a trimis în transversala propriei porţi şi s-a încheiat 2-2. Unirea Slobozia are patru puncte după primele două etape, în timp ce campioana FCSB a adunat doar două puncte.

UNIREA SLOBOZIA: D. Rusu – P. Medina, Antoche, Pospelov, D. Şerbănică - A. Lopez, Coadă (Pacionel 80) - S. Camara (Aganovic 58), Purece (J. Gele 58), Christ Afalma (Bărbuţ 70) - F. Ilie (A. Dorobanţu 58). ANTRENOR: Adrian Mihalcea

FCSB: Târnovanu – Antwi (V. Creţu 75), Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (Edjouma 56), Şut – M.  Ştefănescu (Al. Băluţă 56), Olaru (Baba Alhassan 82), Al. Musi - D. Popa (Miculescu 56). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Purece 49, D. Rusu 64, A. Lopez 90+1 / Dawa 48

Arbitri:  Vlad Baban - Florian Alexandru Vişan, Adrian Vornicu - Ionuţ Coza

Arbitri VAR: Claudiu Marcu – Ovidiu Artene

Observator: Corneliu Fecioru

 

 

Afla mai multe despre: andrei dorobantufcsbunirea sloboziagolcristiano ronaldoreactie 

viewscnt
Articole similare