Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo i-a telefonat lui Florentino Perez. Ce a discutat portughezul cu şeful Realului

Cristiano Ronaldo i-a telefonat lui Florentino Perez. Ce a discutat portughezul cu şeful Realului

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că super starul portughez, Cristiano Ronaldo, a discutat destul de mult în ultimele zile cu Florentino Perez.

După 9 sezoane pe Santiago Bernabeu care l-au transformat într-o adevărată legendă, Cristiano Ronaldo a revenit pe Bernabeu, cu ocazia duelului dintre Real Madrid şi FC Barcelona.

Cristiano şi Florentino Perez au trecut prin multe momente dificile, dar de fiecare dată le-au depăşit. Mai puţin acum două veri, când Ronaldo a vrut o creştere salarială de până la 30 de milioane de euro, iar Florentino Perez, preşedinte al Realului şi la acea vreme, s-a opus.

Conform presei iberice, starul lusitan, deţinător a 5 Baloane de Aur i-ar fi telefonat lui Florentino Perez imediat ce a aflat că partida lui Juve din Serie A este anulată. Ronaldo a vrut acceptul lui Florentino Perez pentru a putea urmări El Clasico de la Madrid, dintre Real Madrid şi FC Barcelona.

A fost discreţie absolută în conversaţia dintre cei doi, presa aflând despre acest moment la câteva zile distanţă. Ronaldo a primit ok-ul preşedinteului blanco, şeful madrilenilor oferindu-i lui Cristiano chiar şi o lojă în tribuna oficială de pe Santiago Bernabeu.

Florentino Perez l-a felicitat pe Cristiano Ronaldo de ziua lui

Conform cotidianului portughez  RECORD, Florentino Perez i-ar fi trimis un mesaj lui Cristiano Ronaldo şi de ziua sa. O adevărată legendă pe Estadio Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo ar fi primit din partea fostului său preşedinte următorul mesaj de ziua sa:

”Felicitări celui mai bun jucător al lumii. Încă ne amintim cu dragoste de tine, aici la Madrid”

Conform sursei citate, mesajul subliniază faptul că între Cristiano Ronaldo şi Florentino Perez relaţiile sunt mult mai bune acum, la mai bine de un an de zile după ce astrul lusitan a părăsit Capitala Spaniei.

Cristiano este cel mai bun marcator din istoria clubului blanco, având mai multe goluri marcate decât meciuri jucate pentru Real Madrid. Fanii blanco îl consideră un jucător măcar la fel de important în istoria clubului precum Alfredo di Stefano.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoflorentino perez 

viewscnt
Articole similare