Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo îi cere lui Juventus restanţe salariale de 19,9 milioane de euro

Cristiano Ronaldo îi cere lui Juventus restanţe salariale de 19,9 milioane de euro

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a decis să ia măsuri legale împotriva fostului său club, Juventus Torino, pentru a recupera 19,9 milioane de euro îngheţaţi în timpul pandemiei de Covid-19, a anunţat sâmbătă cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Cristiano Ronaldo îi cere lui Juventus restanţe salariale de 19,9 milioane de euro

Cristiano Ronaldo (38 de ani) doreşte să recupereze remuneraţii, a căror valoare se ridică la 19,9 milioane de euro, care au rămas restante în timpul pandemiei de Covid-19. Aceasta este suma pe care atacantul portughez acceptase să o amâne pentru a nu pune în dificultate clubul piemontez.

În perioada 9 martie – 22 iunie 2020, din cauza impunerii regulilor de izolare şi carantină, lumea fotbalului a intrat într-un impas care a făcut ca multe cluburi să solicite amânarea plăţii unor drepturi salariale pentru a putea rămâne pe linia de plutire.

Potrivit Gazzettei dello Sport, Juventus a cerut de două ori jucătorilor să accepte îngheţări salariale. Mai întâi în anul 2020, apoi în 2021.

La doi ani de la plecarea lui de la Juventus, Cristiano Ronaldo nu şi-ar fi recuperat încă această sumă şi ar fi pe punctul de a lua măsuri legale împotriva Bătrânei Doamne.

Argentinianul Paulo Dybala (legitimat la Juventus între 2015 şi 2022), aflat în aceeaşi situaţie, a ajuns la o înţelegere cu clubul italian pentru a recupera restanţe salariale în valoare de aproape trei milioane de euro.

Afla mai multe despre: juventuscristiano ronaldorestante 

viewscnt
Articole similare