Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, în secetă. Record negativ pentru portughez după remiza cu ultima clasată din Premier

Cristiano Ronaldo, în secetă. Record negativ pentru portughez după remiza cu ultima clasată din Premier

Campionate

Comentarii

Cristiano Ronaldo trece prin momente nu foarte plăcute în această perioadă la Manchester United.

Superstarul portughez s-a întors la gruparea de pe Old Trafford în vara anului trecut. După ce a avut prestaţii solide în primele luni, acesta a dezamăgit în meciurile in 2022.

Chiar de ziua lui (pe 5 februarie a împlinit 37 de ani), acesta a ratat un penalty, ceea ce nu îi stă în fire, şi a "contribuit" decisiv la ieşirea "Diavolilor roşii" din Cupa Angliei. Formaţia din Manchester a fost eliminată din competiţie de Middlesbrough, după loviturile de departajare, scor 7-8. În timpul celor 120 de minute, scorul a fost 1-1.

La câteva zile distanţă, pe 8 februarie, gruparea pregătită de Ralf Rangnick a jucat şi în Premier League, în etapa cu numărul 24. Meciul cu Burnley s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Cristiano Ronaldo a început partida pe banca de rezerve. Acesta a fost introdus de Ralf Rangnick în locul lui Cavani, în minutul 68. Pogba a deschis scorul repede, în minutul 18, iar Jay Rodriguez a restabiit egalitatea în minutul 47.

Fiind egalaţi şi neinspiraţi în atac, în partea secundă a meciului, fanii lui Manchester United au sperat că eficienţa şi capacitatea de a fi la locul potrivit la momentul potrivit ale lui Ronaldo vor putea face diferenţa în favoarea echipei lor.

Lusitanul a avut o prestaţie palidă, de foarte puţine ori ieşind în evidenţă în careul advers, astfel că nu şi-a putut ajuta echipa să triumfe cu ultima clasată din Premier League.

Cristiano Ronaldo, în cea mai mare secetă de goluri din ultima decadă

Cu prilejul remizei de la Burnley, Ronaldo a ajuns la cinci meciuri consecutive fără gol marcat, cea mai lungă serie din ultimii 13 ani, notează cei de la abola.pt.

Ultima dată când "şeptarul" portughez s-a întâlnit cu o asemenae situaţie a fost în sezonul 2008-2009, cel din urmă sezon al său la Manchester United înainte de plecarea la Real Madrid.

Precedentul gol marcat de Cristiano Ronaldo datează din data de 30 decembrie a anului trecut, chiar împotriva lui Burnley.

După remiza cu ultima clasată, Ralf Rangnick a explicat de ce nu l-a introdus pe Ronaldo titular, dar şi motivele semieşecului cu formaţia lui Sean Dyche.

“Cavani s-a potrivit cel mai bine pentru profilul acestui meci, de aceea a fost titular. Nu sunt îngrijorat că n-a înscris Cristiano în ultimele meciuri. Contăm pe el în următoarele meciuri.

A fost 1-0 la pauză, ştiam că vor ieşi în a doua repriză într-un mod mai agresiv şi singurul lucru de care mă pot plânge echipei a fost că nu am fost suficient de agresivi în primele 20 de minute din a doua repriză", a declarata Rangnick, pentru BT Sport.

Manchester United a coborât pe locul 5, cu 39 de puncte acumulate în 24 de runde din Premier League.

Afla mai multe despre: ronaldomanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare