Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo n-a fost pe teren la ultimul antrenament al Portugaliei. Ce decizie a luat Fernando Santos şi ce au făcut celelalte rezerve ale lusitanilor din meciul cu Elveţia

Cristiano Ronaldo n-a fost pe teren la ultimul antrenament al Portugaliei. Ce decizie a luat Fernando Santos şi ce au făcut celelalte rezerve ale lusitanilor din meciul cu Elveţia
Comentarii

Cristiano Ronaldo, care a fost doar rezervă în victoria de marţi a Portugaliei cu Elveţia (6-1), din optimile de finală ale Cupei Mondiale, nu s-a antrenat miercuri pe teren alături de ceilalţi colegi ai săi.

Spre deosebire de celelalte rezerve din meciul de marţi, Ronaldo n-a apărut pe gazon la antrenamentul programat miercuri la prânz, a constatat un ziarist AFP. Doar primele 15 minute ale acestui antrenament au fost deschise presei.

"A lucrat în sală, cum face de multe ori", a declarat un membru al serviciului de presă al naţionalei portugheze. În afara lui Ronaldo, toţi titularii de marţi s-au antrenat în sală.

Cei 10 jucători de câmp plus doi portari care s-au antrenat pe teren sunt Rafael Leao, Joao Mario, Cancelo, Ricardo Horta, Antonio Silva, Ruben Neves, Andre Silva, Vitinha, Palhinha şi Matheus Nunes, plus portarii Rui Patricio şi Jose Sa.

Ronaldo, care are 37 de ani, a fost rezervă în partida cu Elveţia, ceea ce nu i se mai întâmplase de aproape 15 ani la naţională. El a intrat în joc în minutul 75, în locul tânărului Goncalo Ramos. Titularizat spre surpriza tuturor, atacantul legitimat la Benfica a reuşit un hat-trick şi a dat un o pasă decisivă.

Înaintea meciului, Ronaldo a fost mustrat de selecţionerul Fernando Santos pentru atitudinea pe care a avut-o în momentul în care a fost înlocuit în partida cu Coreea de Sud (1-2).

"Am văzut imaginile şi nu mi-a plăcut deloc. Chiar nu mi-a plăcut deloc", a spus atunci Fernando Santos.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare