Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo nu o mai lasă pe mama lui să se uite la meciurile sale! ”Îmi pun prietenii să stea cu ea şi se apucă să se plimbe prin casă!”

Cristiano Ronaldo nu o mai lasă pe mama lui să se uite la meciurile sale! ”Îmi pun prietenii să stea cu ea şi se apucă să se plimbe prin casă!”
Comentarii

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United şi ar putea să debuteze la echipă în următoarea etapă din Premier League.

Fotbalistul a dezvăluit recent că i-a interzis mamei sale să îi mai urmărească meciurile mari, în care el evoluează, iar cel mai probabil, mama fostului jucător de la Juventus nu va fi prezentă pe Old Trafford, pentru partida contra celor de la Newcastle United. 

”Îmi pun prietenii să stea cu ea şi se apucă să se plimbe prin casă!” 

Nu mai are voie să urmărească meciurile mari. I-am zis: 'Ascultă, deja nu mai am tată. Nu vreau să-mi pierd şi mama, aşa că nu mai ai voie să te uiţi la sferturi, semifinale sau finale'. Îmi pun prietenii să stea cu ea şi se apucă să se plimbe prin casă. A leşinat de două ori pe stadion. Se emoţionează foarte tare, nu înţeleg de ce. Aşa că nu mai are voie să se uite la meciurile mari”, a explicat Ronaldo, într-un interviu pentru celebrul jurnalist din Marea Britania, Piers Morgan.

Câţi bani a încasat Manchester United în primele 12 ore din vânzările tricourilor lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo impresionează deja la Manchester United, fără să joace măcar un minut de la revenirea sa pe Old Trafford.

Super starul portughez a adus în primele 12 ore de la anunţul că va purta tricoul cu numărul 7 din partea clubului, nu mai puţin de 38 de milioane de euro, anunţă presa internaţională.

”Şi-a plătit transferul de la Juventus. O legendă! Putem spune că şi-a autofinanţat revenirea la Manchester United” confirmă şi jurnalistul spaniol, Albert Molinari.

Potrivit presei din Anglia, chiar şi sâmbătă, la magazinul de la Old Trafford erau cozi impresionante pentru achiziţionarea tricoului super starului lusitan.

Manchester United a anunţat recent că după revenirea sa pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 7. Era numărul cu care începuse sezonul, Edinson Cavani, care a renunţat la acest tricou, iar cu acordul Ligii Engleze, United a reuşit să i-l ”transfere” lui Cristiano Ronaldo.

Până şi Regina Angliei a făcut un gest fără precedent

Potrivit cotidianului AS, chiar şi Regina Elisabeta a II-a a Angliei i-a solicitat tricoul super starului portughez. Ba chiar, ar fi vrut unul cu autograf, într-un gest fără precedent în istoria Casei Regale Britanice. 

Potrivit presei engleze, un bilet la primul meci în care Cristiano Ronaldo va juca pe Old Trafford, sâmbătă, 11 septembrie, a ajuns să coste 815 euro!

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-mama lui ronaldo-manchester united-premier league 

viewscnt
Articole similare