Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, OUT de la Juventus în vară! Trei cluburi uriaşe, pe urmele starului portughez

Cristiano Ronaldo, OUT de la Juventus în vară! Trei cluburi uriaşe, pe urmele starului portughez

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (36 de ani) va pleca mai mult ca sigur de la Juventus dacă "Bătrâna Doamnă" va rata calificarea în grupele Ligii Campionilor, anunţă presa din Italia. Campioana din ultimii nouă ani de Serie A a cedat titlul în favoraea Interului şi se află pe locul cinci în clasament, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Numirea lui Andrea Pirlo, un antrenor fără mare experienţă, şi subţirimea lotului, au făcut ca Juventus să rateze şansa de a câştiga al nouălea titlu la rând în Serie A. Pericolul cel mare e că s-ar putea ca formaţia din Torino să rateze şi prezenţa în grupele Ligii Campionilor, caz în care va trebui să taie din cheltuieli pentru a acoperi "gaura".

Ronaldo încasează un salariu de 33 de milioane de euro pe sezon, iar potrivit presei din Italia acesta va pleca mai mult ca sigur dacă Juventus ratează Liga Campionilor. Sursa citată anunţă că starul portughez ar avea trei variante de echipe cu care să semneze dacă se hotărăşte să o părăsească pe "Bătrâna Doamnă". Real Madrid, PSG şi Manchester United ar fi acestea.

Cristiano Ronaldo a fost la înălţime şi în acest sezon la Juventus. Lusitanul câştigător a cinci Baloane de Aur a marcat 34 de goluri în 41 de meciuri din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusplecareitaliapsgmanchester unitedreal madrid 

viewscnt
Articole similare