Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo revine pe terenul de fotbal după momentul greu pe care l-a întâmpinat! ”E disponibil. S-a antrenat cu noi!”

Cristiano Ronaldo revine pe terenul de fotbal după momentul greu pe care l-a întâmpinat! ”E disponibil. S-a antrenat cu noi!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Antrenorul lui Manchester United, Ralf Rangnick, a anunţat revenirea pe teren a lui Cristiano Ronaldo, după ce în urmă cu câteva zile, unul dintre gemenii nou-născuţi a decedat la naştere.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au anunţat, luni seară, că băieţelul pe care îl aşteptau a murit. Ei au precizat că doar naşterea fetiţei lor le dă putere şi speranţă. În octombrie, cei doi anunţau că Georgina este însărcinată şi aşteaptă gemeni.

În doliu după moartea unuia dintre gemenii săi la naştere, Cristiano Ronaldo nu a participat marţi la meciul din Premier League dintre Manchester United şi Liverpool, scor 0-4. Sâmbătă, United va juca marele derby contra lui Arsenal, iar antrenorul diavolilor a anunţat la o conferinţă de presă că mai mulţi jucători au devenit apţi, printre ei fiind şi starul lusitan. 

”E disponibil. S-a antrenat cu noi!”

”Scott McTominay se va întoarce şi va fi apt să joace. Va fi disponibil pentru meciul de mâine (n.r. sâmbătă), la fel Raphael Varane şi Cristiano Ronaldo, care este din nou disponibil. Acum s-a antrenat cu noi”, a declarat Ralf Rangnnick, potrivit football365.com.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Afla mai multe despre: ronaldo-manchester united-premier league 

viewscnt
Articole similare