Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo şi restul lumii! La aproape 40 de ani, superstarul portughez a mai doborât un record impresionant

Cristiano Ronaldo şi restul lumii! La aproape 40 de ani, superstarul portughez a mai doborât un record impresionant
Comentarii

Cristiano Ronaldo a marcat de două ori pentru Al Nssr în meciul cu Al-Ittihad, luni seară, scor 4-2, şi a doborât recordul pentru cele mai multe goluri înscrise într-un singur sezon în Saudi Pro League. Portughezul are 35 de goluri în acest sezon în campionat.

Cristiano Ronaldo, un nou record în Arabia Saudită

Atacantul portughez a depăşit astfel recordul de 34 de goluri reuşite de Abderrazak Hamdallah în 2018-2019, tot pentru Al

Ronaldo a marcat în minutele 45+3 şi 69, celelalte reuşite fiind semnate de Ghareeb (79-penalti) şi Al Nemer (90+5).

Pentru Al ittihad au punctat Al-Shamrani (89) şi Fabinho (90+2).

Atacantul portughez Ronaldo a marcat 64 de goluri în 69 de meciuri pentru Al-Nassr, în toate competiţiile, de când s-a alăturat echipei în ianuarie 2023, după ce a plecat de la Manchester United, printr-un transfer gratuit.

În urma acestei victorii, Al-Nassr a terminat pe locul al doilea în clasament pentru al doilea sezon consecutiv, la 14 puncte în spatele campioanei Al-Hilal, dar la 17 de Al-Ahli, ocupanta locului al treilea.

Ronaldo a marcat 765 de goluri în cei 22 de ani de carieră pentru Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi Juventus.

De asemenea, el deţine şi recordul de goluri la nivel internaţional, cu 128 de goluri în 206 de apariţii pentru Portugalia.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoarabia sauditarecord 

viewscnt
Articole similare