Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo vrea să îşi continue cariera cel puţin până la Euro-2024: ”Mă simt foarte motivat. Ambiţia mea este mare!”

Cristiano Ronaldo vrea să îşi continue cariera cel puţin până la Euro-2024: ”Mă simt foarte motivat. Ambiţia mea este mare!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a declarat că ar vrea să mai rămână în activitate câţiva ani, cel puţin până la Euro-2024, informează AFP.

“Parcursul meu încă nu s-a terminat. Va trebui să îl mai susţineţi pe Cris ceva timp”, a spus Ronaldo.

“Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială din 2022 şi la Campionatul European din 2024. Mă simt foarte motivat. Ambiţia mea este mare”, a adăugat el.

Dacă prezenţa sa la CM din Qatar va fi confirmată, pentru Ronaldo va fi al zecelea turneu major. Cristiano Ronaldo a câştigat Euro-2016 cu naţionala Portugaliei.

Cristiano Ronaldo ar fi refuzat o ofertă record de la clubul saudit Al Hilal

Portughezul Cristiano Ronaldo ar fi refuzat recent o ofertă record de 242 de milioane de euro pe două sezoane de la clubul saudit Al Hilal, anunţă lequipe.fr.

Cristiano Ronaldo a decis să rămână în Anglia, apreciind că este mai bine să se pregătească la Manchester United pentru Cupa Mondială din Qatar.

Acest lucru nu pare să-i descurajeze pe saudiţi, care ar reveni la obiectivul lor de a-l aduce pe Ronaldo după Cupa Mondială din Qatar, de exemplu în timpul perioadei de transfer din ianuarie 2023.

”Am fi încântaţi să vedem un star precum Cristiano Ronaldo evoluând în liga noastră”, a declarat Yasser Al-Misehal, preşedintele Federaţiei Saudite de Fotbal, pentru The Athletic.

Clubul Al Hilal este antrenat în prezent de Ramon Diaz, iar printre jucătorii din lot se numără argentinianul Luciano Vietto, nigerianul Odion Ighalo sau Moussa Marega din Mali.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-euro-2024-manchester united 

viewscnt
Articole similare