Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu revine la echipa naţională: "La următoarea convocare". Ce a spus despre victoria cu Dortmund

Cristina Neagu revine la echipa naţională: "La următoarea convocare". Ce a spus despre victoria cu Dortmund

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu (33 de ani) are de gând să revină la echipa naţională, de la care a luat o pauză în ultimele luni şi nu a mers nici la Campionatul Mondial din Spania. Cea mai bună jucătoare din lume se felicită pentru această decizie, dar are de gând să spună "da" la următoarea convocare.

Cristina Neagu revine la echipa naţională: "La următoarea convocare". Ce a spus despre victoria cu Dortmund

La finalul victoriei cu Borussia Dortmund, 33-29 la Bucureşti, în grupele Ligii Campionilor, Cristina Neagu a anunţat că are de gând să revină la echipa naţională a României, după ce a lipsit în ultimele luni. Neagu a spus că, personal, a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua pentru că s-a odihnit mai mult, chiar dacă nu a mers la Mondialul din Spania.

La următoarea convocare, Cristina Neagu are de gând să răspundă "prezent" şi să joace din nou sub tricolor: "(n.r. - despre naţională) A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o in aceasta iarna, sa nu merg la nationala, am lucrat mai mult pentru corpul meu, m-am odihnit mai bine si sunt sigura ca am luat decizia potrivita. (n.r -Cand te vedem si la nationala, ca toata lumea te asteapta cu bratele deschise?) Probabil ca la urmatoarea convocare", a spus Cristina Neagu.

Ce a spus despre victoria cu Borussia Dortmund

"Tigroaicele" au câştigat cu 33-29 meciul jucat în compania Borussiei Dortmund în Sala Polivalentă din Bucureşti şi a obţinut calificarea în grupele principale. Cristina Neagu a tras concluziile despre partidă, la flash-interviu.

"Am stat mai mult prin aeroport, am dormit putin se simte lucrul asta si in joc, dar ma bucur din suflet. Am dat dovada de caracter chiar daca ne-am chinuit pe final. O victorie importanta pentru noi, le multumesc oamenilor care ne-au fost alaturi, s-a simtit si datorita lor am obtinut azi doua puncte.

O atmosfera buna la echipa, vorbim inainte de fiecare meci, incercam sa venim cu energie, sa facem meciuri bune. Avem cateva infrangeri in acest sezon, dar nu sunt la scoruri mari, au fost scoruri stranse. Nu este simplu sa performezi cand nu te odihnesti cand stai mai mult prin aeroport, joci din 3 in 3 zile sau la doua zile.

Cel mai important lucru e sa ramanem sanatoase, e cel mai important lucru, pentru ca din pacate este aceasta situatie cu covidul mai apar cazuri", a mai spus Cristina Neagu.

Afla mai multe despre: cristina neaguechipa nationalacsm bucurestiromania 

viewscnt
Articole similare