Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu şi Adrian Vasile au prefaţat duelul dintre CSM Bucureşti şi Esbjerg: ”Calificarea se va decide după 120 de minute”

Cristina Neagu şi Adrian Vasile au prefaţat duelul dintre CSM Bucureşti şi Esbjerg: ”Calificarea se va decide după 120 de minute”

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu şi Adrian Vasile au prefaţat duelul dintre CSM Bucureşti şi Esbjerg, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, care va avea loc duminică, 1 mai.

Cristina Neagu şi Adrian Vasile au prefaţat duelul dintre CSM Bucureşti şi Esbjerg: ”Calificarea se va decide după 120 de minute”

Cristina Neagu este de părere că Esbjerg pleacă uşor favorită, dar speră ca ea şi colegele ei să aibă câştig de cauză şi să se califice în Final Four.

”Este o dublă foarte importantă care ne-ar permite să ajungem în Final Four după trei sezoane. E un obiectiv foarte important pentru clubul nostru. Esbjerg s-a întărit mult, a jucat bine în acest sezon, a câştigat şi grupa noastră.

Eu cred că va fi o dublă echilibrată şi calificarea se va decide după 120 de minute. Ele nu s-au calificat niciodată până acum în Final Four şi va fi presiune şi pe ele. Cine va greşi mai puţin se va califica. Cred că Esbjerg este uşor favorită în această dublă.

Mi-aş dori să fie o calificare fără emoţii, însă e clar că în astfel de meciuri e multă presiune. Lucrurile se decid la mici detalii.

Sunt puţin obosită pentru că am făcut ocolul lumii ca să ajungem în Insulele Feroe, deci a fost o săptămână care m-a afectat destul de mult din punct de vedere fizic, dar e un moment important şi sunt motivată să dau tot ce am mai bun”, a transmis Cristina Neagu”, a declarat Neagu.

De asemenea, antrenorul Adrian Vasile consideră că totul se va decide la returul din Danemarca.

”E sfert de finală de Liga Campionilor. Dacă ar fi simplu toata lumea ar ajunge până aici şi toată lumea s-ar califica în Final Four. Dar e despre a fi dârji şi cinici în faţa porţii şi despre 120 de minute la maximul potenţialului din toate punctele de vedere. 

Ne dorim foarte clar să câştigăm. Acesta e primul lucru. Dar trebuie să înţelegem că va veni şi meciul doi şi trebuie să fim foarte bine conectaţi la Bucureşti, iar totul se va decide în Danemarca. E o muncă ce are o pauză la mijloc şi nu se poate decide după primul meci. 

Duminică sunt convins că o să avem o Sală Polivalentă plină şi de-abia aşteptăm suportul fanilor noştri de care avem mare nevoie”, este de părere şi antrenorul echipei bucureştene.

Afla mai multe despre: cristina neaguadi vasilecsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare