Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Critici pentru olteni după înfrângerea cu Oţeul Galaţi: ”Au jucători care pare că ne fac un favor că evoluează în Liga I” | EXCLUSIV

Critici pentru olteni după înfrângerea cu Oţeul Galaţi: ”Au jucători care pare că ne fac un favor că evoluează în Liga I” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Echipa Oţelul Galaţi s-a impus vineri, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa formaţiei FCU Craiova, în primul meci al etapei a 25-a.

Oltenii au dezamăgit în partida cu Oţelul Galaţi

Unicul gol al meciului de la Galaţi a fost înscris în minutul 64, atunci când Maciel a centrat de pe dreapta pentru Bodişteanu, care a înscris din careu. După cinci minute, acelaşi Maciel a depăşit un adversar printr-un artificiu tehnic şi a trimis din nou în careu, de unde Bodişteanu a reluat peste poartă.

Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, echipa lui Dorinel Munteanu ocupând locul 9, cu 31 de puncte. FCU Craiova este pe locul 11, cu 30 de puncte.

MM Stoica şi Andrei Vochin au urmărit partida şi l-au taxat pe Bahassa pentru jocul modest. De asemenea, MM Stoica crede că este o victorie mare pentru echipa lui Dorinel Munteanu. 

”(n.r. un rezultat italian clasic) Nu prea clasic acasă. Este un rezultate mare pentru Galaţi, o îndepărtează de Iaşi şi Voluntari. Nu ştiu dacă poate ajunge în play off, doar că e complicat. Eu cred că totuşi duelul pentru play-off se va da cu Hermannstadt şi Sepşi.

Mare victorie. Înfrângere usturătoare pentru echipa lui Mititelu. Cu o victorie aici, U Craiova putea emite pretenţii pentru play-off. Mari probleme în defensivă. De la mijloc în sus găseşti jucător, dar după e problemă...

Bahassa e un jucător cu calităţi tehnice dar căruia ii lipsesc alte virtuţi sa mă exprim elegant. Mi s-a părut puţin individualist”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

”Poate că voia să scadă aşteptările publicului sau poate îşi cunoaşte bine jucătorii deşi în spaţiu public îi laudă. Iar FC U are mulţi prinţişori prin echipă. A fost o victorie muncită.

Ei păreau ca trebuie sa le vină victoria doar pentru ca s-au prezentat şi ca au echipament frumos. Unii dintre jucători pare că ne fac un favor că evoluează în Liga I”, a declarat Vochin. 

Echipele care au evoluat:

  • OŢELUL: R. Stoian - Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti, Lameira (Adăscăliţei 80), S. Teles (Zivulic 56) – Maciel (Jardan 85), Al. Pop (Rusevic 56), Bodişteanu (R. Tănasă 85). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

  • FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Lekiatas, Lacroix, Padula - V. Achim, Dr. Albu (Ibrahimi 90) – Baeten (Bahassa 46), Bauza, A. Chiţu - Blănuţă (Blidar 81). ANTRENOR: Giovanni Costantino

Afla mai multe despre: u craiovaoţelul galaţidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare