Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criticile lui Gigi Becali i-au făcut rău lui Eduard Radaslavescu: ”Toată noaptea a fost devastat”

Criticile lui Gigi Becali i-au făcut rău lui Eduard Radaslavescu: ”Toată noaptea a fost devastat”

FCSB

Comentarii

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a vorbit despre criticile lui Gigi Becali.

Gigi Becali l-a ”distrus” pe care Eduard Radaslavescu după FCSB - Farul

Eduard Radaslavescu (19 ani), mijlocaşul celor de la FCSB, a avut o evoluţie modestă pe finalul jocului cu Farul Constanţa (1-1).

Folosit rar de FCSB, Radaslavescu a prins aproape 20 de minute, cu tot cu prelungiri, la partida cu Farul. Tânărul mijlocaş a irosit două şanse importante de a marca, iar Gigi Becali l-a pus la zid.

Daniel Radaslavescu, tatăl fotbalistului, a dezvăluit că a trebuit să stea de vorbă cu fiul său până la 3 dimineaţa după partida cu Farul. Tatăl lui Radaslavescu a dezvăluit că tânărul jucător era devastat.

„El trebuie să muncească în continuare şi să îşi aştepte şansa. Dacă Doamne-Doamne îi dă acum… am stat până la ora 03:00 cu copilul de vorbă, era foarte supărat, devastat! A ezitat, n-are ritm, nu are intensitate.

El este foarte credincios şi merge în permanenţă la două biserici. A fost crescut într-o familie de ortodocşi desăvârşiţi, din tată-n fiu.

Domnul Gigi Becali este unul dintre oamenii cei mai de calitate ai României. Cu toate că are exprimarea pe care o doreşte, eu am toate aprecierile pentru domnul Gigi, pentru ceea ce face şi câtă lume ajută, nu pot să judec ce spune dânsul”, a declarat Daniel Radaslavescu, conform Fanatik.

  • 35 de meciuri a strâns Eduard Radaslavescu în tricoul FCSB-ului

Becali, despre Radaslavescu

"Ce fotbal să faci cu Radaslavescu? Bă, scapi singur, dă, mă, la poartă, dă gol! Dai pasă? Ce pasă, mă? Dă şut la poartă şi rupe plasa. Altădată, când a trebuit să dea pasă, nu a dat şi s-au supărat ăştia (n.r - colegii) pe el. Acum i-a rămas în cap aia.

Eu tot mai cred în Radaslavescu. Cred pentru că e copil încă. N-a jucat. Stai să joace! Eu tot mai cred în el", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

 

Afla mai multe despre: eduard radaslavescufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare