Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criză de nervi a lui Nelu Varga, după Farul - CFR 1-0: ”Mă doare inima. Ăştia mă omoară cu zile. Arbitraţi corect, fraţilor!”

Criză de nervi a lui Nelu Varga, după Farul - CFR 1-0: ”Mă doare inima. Ăştia mă omoară cu zile. Arbitraţi corect, fraţilor!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, a trebuit prin numeroase şi tumultoase stări, sâmbătă seara, în timpul partidei pe care echipa sa a pierdut-o la Ovidiu, cu Farul Constanţa, scor 0-1.

Omul de afaceri a suferit pentru echipa sa, mai ales din pricina deciziilor de arbitraj. Multe dintre ele la limită, dar care nu i-au adus niciun beneficiu CFR-ului.

Nelu Varga reclamă arbitrajul la meciul cu CFR Cluj

Tehnologia VAR a fost consultată în două ocazii la Ovidiu, în faze la limită care solicitau o a doua opinie.

Prima dintre ele, la unicul gol al meciului. Mai exact, la plecarea lui Tudor Băluţă dintre fundaşii adverşi, la pasa lui ”Dina” Grameni.  Atunci, asistentul a lăsat fanionul jos, dar Sebastian Colţescu a decis să aştepte şi o opinia din camera VAR pentru a fi sigur. Într-un final, golul a fost validat.

  • În opinia lui Nelu Varga, Băluţă a fost în ofsaid, iar golul trebuia anulat.

Apoi, cea de-a doua fază, la fel de importantă, s-a consumat în minutul 90, la o fază în careul Farului. Marins a avut o intervenţie stângace, Janga s-a prăbuşit în careu, iar Sebastian Colţescu a acordat lovitură de la 11 metri instant.

Cu toate acestea, arbitrii din camera VAR l-au anunţat pe central că ar fi mai bine să revadă faza pe micul ecran VAR, pentru că s-ar putea să-şi schimbe părerea. Ceea ce s-a şi întâmplat: Marins loveşte mingea, iar din contra la balon, Janga se ”răstoarnă” pe gazon.

  • Şi aici, Nelu Varga consideră că s-a greşit, iar echipa sa merita lovitură de la 11 metri.

Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate aşa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine să plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate şi uită-te tu la VAR!

Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu şi îl pune jos. Colţescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face? Îşi bate joc de noi şi ne anulează lovitura de la 11 metri!

Daţi titlul cui vreţi, că îmi e clar că nu se mai doreşte ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăştia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal şi am ajuns o bătaie de joc. 

Cu ce am greşit noi? Nu cerem pomană, dar arbitraţi fraţilor corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteţi în stare, atunci ce vreţi sa mai fac? Nu pot să mai tac. Am tot fost tocaţi în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor”, a declarat Nelu Varga, conform prosport.ro.

VIDEO: Rezumat Farul - CFR Cluj 1-0

Afla mai multe despre: nelu vargafarul - cfr cluj 

viewscnt
Articole similare