Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croaţia îşi ia revanşa în faţa Spaniei! Toate rezultatele de ieri din Liga Naţiunilor

Croaţia îşi ia revanşa în faţa Spaniei! Toate rezultatele de ieri din Liga Naţiunilor
Comentarii

Spania a ratat şansa să îşi asigure un loc în play-off-ul pentru câştigarea primei ligi a competiţiei. Golul din prelungiri al lui Tim Jedvaj a adus victoria croaţilor învinşi în tur cu 6-0 de iberici.

Vicecampioana mondială, Croaţia, are acum şanse să câştige grupa din care face parte în Liga Naţiunilor. A bătut Spania cu 3-2, iar toate golurile s-au marcat în repriza secundă. Jedvaj a reuşit o dublă iar acum spaniolii au o singură şansă pentru a ajunge în play-off: meciul Croaţia - Anglia să se termine la egalitate. Tot în Liga A, Belgia a învins Islanda prin dubla lui Batshuayi şi are nevoie de o remiză în ultimul meci din Elveţia pentru a câştiga grupa. 

De locul în play-off sunt sigure însă după meciurile de aseară Bosnia şi Finlanda. Prima a remizat în Austria şi a înlăturat orice urmă de îndoială în privinţa calificării. Finalndezii au avut meci direct în Grecia iar înfrângerea la limită le garantează şi lor accesul în barajele pentru un loc la Euro. În ultima ligă, Belarusul a făcut un mare pas pentru accederea în play-off după ce a câştigat chiar pe terenul principalei contracandidate, Luxemburg. 

Iată toate rezultatele de aseară din grupele Nations League:

Liga A

Belgia - Islanda 2-0

Croaţia - Spania 3-2 

 

Liga B

Austria - Bosnia 0-0

 

Liga C 

Grecia - Finlanda 1-0

Ungaria - Estonia 2-0

 

Liga D

Kazakhstan - Letonia 1-1 

Andorra - Georgia 1-1 

Luxemburg - Belarus 0-2 

San Marino - Moldova 0-1

 

Afla mai multe despre: croaţiaspanialiga naţiunilor 

viewscnt
Articole similare