Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croatul Pesici vrea să continue la Dinamo, dar nu exclude varianta unei plecări!

Croatul Pesici vrea să continue la Dinamo, dar nu exclude varianta unei plecări!

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul dinamovist Ivan Pesici a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, în opinia lui, CSU Craiova joacă fotbalul cel mai frumos din România.

Mijlocaşul dinamovist Ivan Pesici a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, în opinia lui, CSU Craiova joacă fotbalul cel mai frumos din România.

"Nu am o favorită la titlu. Nu am jucat împotriva tuturor echipelor, dar, dintre cele împotriva cărora am jucat, a fost foarte greu meciul cu Craiova, dar şi derbiul a fost greu. Pentru mine, din ce am jucat şi am văzut la TV, Craiova joacă cel mai frumos fotbal din România", a afirmat croatul.

Pesici s-a declarat surpins de faptul că Bucureştiul este un oraş frumos: "Este foarte frumos Bucureştiu, am trei luni în România, dar pentru mine este foarte, foarte frumos. Nu m-am aşteptat, dar acum am o vedere mai bună asupra oraşului. Nu m-am aşteptat ca oraşul să fie atât de bun, pentru că nimeni nu mi-a vorbit de Bucureşti înainte, nu ştiam nimic şi acum văd că este foarte frumos. Vreau să rămân la Dinamo, mai am doi ani de contract. Toată lumea vrea să meargă undeva mai bine, dar mai am doi ani de contract. Dacă se întâmplă ceva, se întâmplă."

Ivan Pesici nu este nemulţumit de faptul că antrenorul Florin Bratu foloseşte foarte mulţi jucători la partidele din play-out şi că, uneori, chiar fotbaliştii care marchează trec pe bancă la următoarea partidă.

"Antrenorul alege jucătorii, într-un meci joacă primul 11, în al doiela alt 11, nu contează, cel mai important este să continuăm să câştigăm după aceste patru victroii la rând, să câştigăm cât mai multe meciuri până la finalul sezonului. Am văzut la Dinamo de câteva ori că un jucător marchează într-un meci, apoi în meciul următor nu joacă. Depinde şi de alte echipe, tactica e diferită la fiecare meci. Acesta e fotbalul, întodeauna deciziile aparţin antrenorului, suntem profesionişti, avem contracte şi în ele scrie că trebuie să respectăm întodeauna antrenorul, staful şi clubul, e foarte simplu", a spus el.

Jucătorul croat îşi doreşte ca Dinamo să continue seria victoriilor şi în meciul de la Sfântu Gheorghe.

"Sepsi nu a mai pierdut de două luni, ultimul eşec a fost cu FCSB, au avut şase rezultate bune, aşa că va fi dificil, dar noi trebuie să arătăm că suntem echipa cea mai puternică din acest play-out", a declarat Pesici.

FC Dinamo va întâlni, luni, de la ora 18.00, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: csu craiovadinamo 

viewscnt
Articole similare