Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua a învins-o cu 9-0 pe AFC Rapid, dar Elek şochează: ”Vrem să câştigăm mult mai clar meciurile” Opriţa n-a stat pe bancă

CSA Steaua a învins-o cu 9-0 pe AFC Rapid, dar Elek şochează: ”Vrem să câştigăm mult mai clar meciurile” Opriţa n-a stat pe bancă

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a început lansat al treilea sezon consecutiv din Liga a 4-a. Echipa Armatei a câştigat cu 9-0 meciul cu AFC Rapid, dar unii jucători de la CSA nu sunt mulţumiţi de rezultat :)

Robert Elek, atacantul celor de la CSA, a surprins la finalul meciului, fiind nemulţumit de scor, în condiţiile în care CSA a câştigat cu 9-0. De cealaltă parte, Daniel Opriţa a  părut mulţumit de evoluţia fotbaliştilor săi.

Am avut emoţii pentru că a fost începutul de sezon, chiar dacă am mai avut două meciuri în cupă, acesta este în campionat, ăsta este obiectivul nostru, să câştigăm campionatul, play off-ul şi să mergem în Liga a 3-a.

Băieţii s-au descurcat bine pe această căldură foarte mare, am jucat şi pe teren sintetic, a fost destul de greu dar îi felicit, s-au luptat mai mult cu căldura. Important e să câştigăm. Dacă jocul ne permite să marcăm multe goluri, e foarte bine. Să facem şi spectacol dacă se poate, asta vrem, să mulţumim suporterii care vin în număr foarte mare, aţi văzut şi astăzi o galerie foarte frumoasă.

Acesta este lotul, îl mai avem pe Enceanu care face normal cu echipa, probabil la meciul de cupă o să fie şi el în lot. Echipa niciodată nu joacă aşa cum îşi doreşte antrenorul, mereu vrei mai mult. Suntem la început, sunt jucători noi, dar aştept să se vadă şi relaţii de joc. Curând o să mă vedeţi şi pe bancă! Acum aşa vreau eu, să stau aici să văd mai de sus terenul”, a spus Daniel Opriţa, antrenorul principal de la CSA.

Ne aşteptam să câştigăm atât de clar, pentru că ştim ce pregătim la fiecare antrenament, ştim ce valoare individuală avem, şi colectivă, şi sperăm să câştigăm toate meciurile mult mai clar decât am câştigat astăzi. Vrem un scor mai mare sau un scor mai bun la pauză. Diferenţa trebuie să fie la fiecare meci, pentru că valoare individuală şi colectivă avem şi trebuie să arătăm tuturor că anul acesta nu putem să facem niciun pas greşit. Noi vrem să dăm din ce în ce mai multe pentru că asta ne este valoarea, ştim ce trebuie să arătăm pe teren şi trebuie să câştigăm de fiecare dată la un scor foarte mare. De aia ne-am strâns aici jucători cu multă experienţă, ca să câştigăm fiecare meci clar şi să facem din Liga a 4-a un drum foarte scurt spre Liga a 3-a şi Liga a 2-a”, a spus Elek, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: opritacsa steaua,  

viewscnt
Articole similare