Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua a promis prime de promovare. ”Să vedeţi acum scandal! Adi Popa va fi băgat în şedinţă. Primele sunt din banii cui? Au patron?”

CSA Steaua a promis prime de promovare. ”Să vedeţi acum scandal! Adi Popa va fi băgat în şedinţă. Primele sunt din banii cui? Au patron?”

Fotbal

Comentarii

Declaraţia lui Adi Popa (34 de ani), de la finalul partidei cu Oţelul Galaţi, joi, pierdută de Steaua cu 2-3, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 2, ar putea avea repercusiuni asupra fotbalistului.

Fostul mijlocaş de la FCSB a declarat că atât el, cât şi colegii săi, au promise prime de promovare la finalul sezonului, chiar dacă echipa nu are acest drept, din pricina formei de organizare.

Liderului galeriei de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, a speculat momentul de scăpare al fostului lor preferat şi a anunţat că ”Motoreta” a deschis ”cutia Pandorei” cu ultima sa declaraţie.

Adi Popa, băgat în şedinţă de Generali?

În primul rând, nu este etic şi normal să fie premiată o echipă pentru promovare, când aceasta nu a fost obţinută de fapt. În al doilea rând, prin forma sa de organizare - club departamental - Steaua nu poate acorda prime.

  • În anii precedenţi, conducătorii celor de al CSA Steaua au virat aceste ”prime” prin diverse forme de indemnizaţii şi sporurile prevăzute în legislaţie.

Gheorghe Mustaţă îl întreabă pe Adi Popa de unde vor fi vor veni acele prime şi cine le va acorda, dacă CSA Steaua este club departamental şi nu are patron. În opinia sa, Adi Popa va fi băgat de urgenţă în şedinţă de şefii din Ghencea.

Gheorghe Mustaţă: ”Păi, din buzunarul cui veţi primi, Adi Popa, acele prime?”

Staţi să vedeţi acum ce scandal va ieşi la CSA după declaraţiile lui Adi Popa. O să fie băgat în şedinţă şi o să fie luat la rost din cauza faptului că a vorbit aiurea prin spaţiul public de prime.

Păi din buzunarul cui veţi primi, Adi Popa, acele prime? Aveţi patron la echipă şi nu ştiu eu? Sau le veţi primi din buzunarul meu şi din buzunarele tuturor românilor? Adică voi o să fiţi premiaţi pentru o eventuală promovare în Liga 1, dar de fapt staţi că nu jucaţi în Liga 1, nu?

Cum vi s-au făcut vouă contractele astea când se ştia clar că nu aveţi dreptul de promovare nici în campionatul ăsta?

Păi din banii tuturor românilor la CSA se face ce se vrea cu banii publici? Veţi primi cumva prime din ceea ce se încasează la magazinul lui Adrian din Moghioroş?

Am vrea să ştim şi noi cât produce magazinul ăla, care are licenţa de la CSA să vândă produse cu numele Steaua şi cu emblema Stelei pe ele? Cât produce acel magazin şi câţi bani are profit CSA de pe urma acelui magazin, că nouă ni s-a interzis să vindem produse cu numele Steaua şi cu emblema celebră pe ele.

Câţi bani produce magazinul ăla de câţiva ani? Arătaţi-ne facturile. Dar nu e mai bine să vă plătească Talpan primele pentru promovare, că tot plânge el de focul vostru pe la televizor?”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: mustataotelulfcsbsteauaadi popa 

viewscnt
Articole similare