Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua are temele făcute! Ce plan au pus la cale pentru a le interzice celor de la FCSB să joace pe Ghencea

CSA Steaua are temele făcute! Ce plan au pus la cale pentru a le interzice celor de la FCSB să joace pe Ghencea

Steaua

Comentarii

Fanii echipei CSA Steaua fac tot posibilul ca FCSB să nu calce în Ghencea.

CSA Steaua are temele făcute! Ce plan au pus la cale pentru a le interzice celor de la FCSB să joace pe Ghencea

FCSB nu ştie unde va juca derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Arena Naţională nu este disponibilă, iar CSA Steaua refuză să închirieze stadionul Ghencea.

Fanii celor de la CSA Steaua au dezvăluit planul prin care stadionul din Ghencea să nu fie disposibil pentru FCSB, echipă care a solicitat închirierea acestuia la meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului.

Mesajul publicat de fanii Stelei:

”Scenariul sfârşitului de sezon: 

- 8 mai – Steaua se califică matematic la barajul de promovare în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Dacă nu, va trebui să aştepte până pe... 

- 15 mai – Când, cu siguranţă, Steaua va fi calificată matematic la baraj 

- În următoarele zile, FRF îşi va reconfirma poziţia faţă de clubul Steaua şi nu ne va permite să jucăm. Deşi se poate cere o derogare, este greu de crezut că cineva din club o va face, ţinând cont de atitudinea FRF, mereu în apărarea clubului din Berceni. 

- DAR! Aşa cum au spus-o cei din clubul Steaua că „atât timp cât se poate, vom face toate demersurile”, clubul va merge la TAS. Ca membru al Federaţiei Române de Fotbal, Steaua are dreptul să joace în orice etapă a Ligii 2, inclusiv în acest baraj, care este organizat de FRF. 

- 22 mai este ziua primului meci din baraj, meci ce se poate juca pe Stadionul Steaua. 

Poate le explică cineva „apărătorilor banului public” că Steaua mai are de jucat un meci important pe teren propriu în sfârşitul acesta de lună. 

Şi, pe viitor, ar fi amuzant să aflăm şi poziţia celor care insistă pentru ca Fotbal Club Fcsb să joace în Ghencea, ştiind că clubul este rău platnic şi a fost nevoie de procese în tribunal pentru a fi obligaţi să îşi plătească chiria în cele din urmă. Pot oferi aceştia garanţii că nu se va întâmpla la fel? 

Nimeni nu realizează că Arena Naţională şi-a schimbat politica din cauza lor şi este nevoie de plata integrala înainte de a organiza un eveniment? Da, această politică a venit după procesul cu echipa infractorilor”, au scris steliştii. 

Gigi Becali a pus la bătaie o sumă frumoasă, 46 de mii de euro, iar, în cazul în care se va lovi de un nou refuz din partea celor de la CSA Steaua, Becali este hotărât să facă plângere la DNA.

CSA Steaua continuă să spere că va putea promova la sfârşitul sezonului în Liga 1, în ciuda faptului că regulamentul îi interzice acest lucru.

Federaţia Română de Fotbal a transmis clar că CSA Steaua, club care aparţine Ministerului Apărării Naţionale, nu poate promova în Liga 1, conform Legii Sportului. CSA Steaua este pe locul 4 în Liga 2, cu 46 de puncte. 

Afla mai multe despre: cea steauaghenceifcsb 

viewscnt
Articole similare