Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua dă înapoi. "S-a renunţat" la blocajul din negocierile cu FCSB pentru Ghencea! Când s-ar putea semna contractul | EXCLUSIV

CSA Steaua dă înapoi. "S-a renunţat" la blocajul din negocierile cu FCSB pentru Ghencea! Când s-ar putea semna contractul | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Oficialii FCSB şi ai CSA Steaua au trecut peste blocajul din negocierile pentru accesul echipei lui Gigi Becali pe arena din Bulevardul Ghencea. În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a făcut un anunţ dătător de speranţe pentru fanii "roş-albaştrilor" vis a vis de Stadionul Steaua.

După ce în primă fază a anunţat că negocierile cu CSA Steaua pentru Ghencea n-au avansat, Mihai Stoica a vorbit din nou la Orange Sport despre stadiul discuţiilor pentru contractul care trebuie încheiat între părţi înainte a fi permis accesul FCSB pe noul stadion al Stelei Bucureşti, reconstruit în 2020.

S-au deblocat negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua. Mihai Stoica anunţă când s-ar putea semna contractul

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre negocieri şi a dezvăluit că "s-a renunţat" la cererea CSA Steaua care nu putea îndeplinită. Cel mai probabil, chiar dacă n-a spus concret, oficialul FCSB face referire la clauza de un milion de euro pe care oficialii "militaroilor" o doreau în contract ca garanţie pentru suprafaţa de joc.

Mai mult, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a spus că marţi, 18 iulie, ar putea fi semnat contractul pentru a pecetlui accesul FCSB pe stadionul Steaua şi organizarea meciului de către echipa lui Gigi Becali pe Ghencea. "S-a terminat runda de negocieri, sunt speranţe că mâine se va semna contractul. Trebuie făcute unele modificări.

Mie nu mi se pare nimic relavant, din moment ce nu s-a semnat, mâine e marţi şi meciul se joacă sămbătă. N-aş vrea să vorbesc, am discutat de confidenţialitate. Sper să se semneze mâine (n.r. - marţi, 18 iulie). Eram pesimist, se cerea ceva ce nu se putea. La chestia aia s-a renunţat!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica susţine că în negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua trebuia copiat contractul încheiat între Federaţia Română de Fotbal şi CSA Steaua pentru închirierea stadionului Steaua. "A fost făcut contract cu FRF până acum, trebuia luat contractul ăla, schimbat Federaţia Română de Fotbal cu FC FCSB S.A şi gata", a mai declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauanegocieristadionul steaua 

viewscnt
Articole similare