adplus-dvertising
You are here:

CSA Steaua îşi prezintă noul echipament Adidas: „Cu ei pe piept, clubul a realizat cele mai mari performanţe din istorie!”

CSA Steaua îşi prezintă noul echipament Adidas: „Cu ei pe piept, clubul a realizat cele mai mari performanţe din istorie!”galerie foto

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua şi-a prezentat, azi, noul echipament cu sponsorul Adidas pe piept.

Bogdan Marinescu, managerul echipei de fobtal, a vorbit despre noul echipament şi a mărturisit pentru site-ul oficial al clubului:

 ”Eu mi-am dorit la fel de mult ca suporterii Stelei, să evoluăm în marca Adidas încă din etapa a doua. Au fost câteva dificultăţi cu furnizorii, dar e bine că până la urmă s-au rezolvat. 

Săptămâna viitoare, o parte din echipamentul intermediar va ajunge la club şi sperăm să-l avem branduit la meciul cu Ripensia de acasă. 

Vreau să-i multumesc sponsorului principal, pentru că a aderat la ideea gândită şi asumată de la început de mine, fără costuri din partea clubului vis-a-vis de echipament. 

Mi-am setat câteva priorităţi pe termen scurt şi anume, aducerea unui echipament demn de tradiţia clubului nostru, completarea lotului cu sportivi de valoare şi asigurarea tuturor condiţiilor pentru ca echipa să performeze”.

A venit ”nota de plată” pentru scandările xenofobe de la CSA Steaua - CSikszereda! Ce amendă au primit steliştii

Cu Adidas pe piept, Steaua Bucureşti a relizat cele mai mari performanţe din istorie, la sfârşitul anilor 80 şi începutul anilor 90.

viewscnt
Articole similare