Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Csikszereda – Dinamo | Echipa lui Kopic, favorită şi în retur. Ce pariem în returul de la Miercurea Ciuc

Csikszereda – Dinamo | Echipa lui Kopic, favorită şi în retur. Ce pariem în returul de la Miercurea Ciuc

Superliga

Comentarii

Dinamo este la un pas de salvarea de la retrogradare, după ce a învins-o pe Csikszereda cu 2-0 pe Arena Naţională. Şi la retur, ”alb-roşiii” au prima şansă la victorie, iar cota la pariuri nu este deloc de neglijat.

Experienţa mai mare şi valoarea superioară, atuurile dinamoviştilor

Dinamo şi-a arătat superioritatea faţă de Csikszereda (2-0) în prima manşă a barajului pentru Superligă. ”Dubla” lui Politic a făcut diferenţa, însă, de-a lungul meciului, echipa lui Kopic a fost mereu peste adversari. Divizionara secundă n-a avut nicio ocazie clară până pe finalul partidei. Returul de la Miercurea Ciuc (luni, ora 20:00) nu pare să schimbe mare lucru din datele problemei. Doar publicul ar putea fi un punct forte pentru Csikszereda.

În rest, dinamoviştii au de partea lor valoarea superioară a lotului, dar şi avantajul rezultatului din tur. Gazdele sunt obligate să marcheze cel puţin două goluri, aşa că este de aşteptat să vedem un meci cu multe contraatacuri dinamoviste. Politic şi Bani abia aşteaptă să profite de spaţiile largi din apărarea adversară. La Betano, Dinamo are cotă 1.80 pentru a câştiga şi returul cu Csikszereda.

Politic, cel mai periculos dinamovist

Eroul din tur al dinamoviştilor, Politic le-ar putea da din nou mari bătăi de cap ciucanilor. Atacantul crescut în fotbalul englez este anunţat titular şi are o cotă de luat în calcul pentru un gol marcat. 2.82 este cota la Betano pentru ca Politic să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

Echipe probabile:

  • Csikszereda: Gyenge - Nagy, Kelemen, Csuros, Apro - Babati, Veres, Jebari, Gal-Andrezly - Jelena, Makrai
  • Dinamo: Golubovic - De Moura, Patriche, Grigore, Homawoo, Amzăr - Bani, Milanovic, Gnahore, Pavicic – Politic

Afla mai multe despre: dinamosuperligacsikszereda 

viewscnt
Articole similare