Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSKA Sofia şi-a demis antrenorul după eşecul cu Sepsi. Un român pe lista posibililor înlocuitori

CSKA Sofia şi-a demis antrenorul după eşecul cu Sepsi. Un român pe lista posibililor înlocuitori
Comentarii

Conducerea celor de la CSKA Sofia a decis să-l demită pe antrenorul echipei, Saşa Ilic (45 de ani), cu doar câteva zile înaintea returului cu Sepsi, din turul doi preliminar din Conference League.

  • Meciul dintre Sepsi şi CSKA Sofia este programat joi, 3 august, de la ora 20:00.
  • În tur, în Bulgaria, Sepsi s-a impus cu 2-0 şi are prima şansă la calificare.
  • Învingătoarea dintre Sepsi şi CSKA Sofia va juca mai departe cu învingătoarea dintre Torpedo Kutaisi (Georgia) şi Aktobe (Kazahstan).

CSKA Sofia a rămas fără antrenor

Conducerea CSKA a decis să schimbe staff-ul tehnic al echipei. Sasa Ilic şi asistenţii săi, Velicko Kaplanovic, Milorad Pekovic, Darko Obradovic şi Slobodan Milinkovic, au fost eliberaţi de contract.

Le mulţumim tuturor pentru dăruirea şi pasiunea cu care au lucrat. Suntem recunoscători pentru echipa pe care au creat-o şi pentru realizările din sezonul trecut. Am rămas cu sentimente extrem de calde şi prietenoase şi le vom aprecia întotdeauna abordarea şi atitudinea faţă de toţi cei din club.

Vor fi mereu bineveniţi şi primiţi cu căldură! În ceea ce priveşte fotbalul, însă, echipa noastră este în declin şi are nevoie de o schimbare, care credem că va veni odată cu instalarea unui nou staff”, a anunţat clubul bulgar, într-un comunicat de presă.

Presa din Bulgaria anunţă că favorit să o preia pe CSKA Sofia este Aleksandar Tomash (44 de ani), actualmente la Lokomotiv Plovdiv. De asemenea, pe listă mai mai sunt Eugen Trică (46 de ani), liber de contract după ce s-a depărţit de Concordia Chiajna, şi Zlatomir Zagorcic (52 de ani)

Afla mai multe despre: cska sofia - sofiaeugen trica 

viewscnt
Articole similare