Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti, amicale tari cu adversare din Liga Campionilor

 CSM Bucureşti, amicale tari cu adversare din Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Vicecampioana CSM Bucureşti va disputa trei meciuri amicale, cu adversare din Liga Campionilor, între 9-14 august.

În 9 august, CSM Bucureşti va juca în deplasare cu FTC Budapesta, iar în 12 şi 14 august are programate alte două confruntări cu Krim Ljubljana, formaţia cu care va deschide participarea în Liga Campionilor, în grupa A (10 septembrie).

În primul amical al verii, după reunire, CSM Bucureşti a dispus sâmbătă, în deplasare, de formaţia Gloria Buzău, scor 38-30 (21-16).

”Cred că suntem pe un drum bun, iar partea pozitivă a săptămânii viitoare este că vom juca împotriva unor adversari foarte buni care ne vor testa cu adevărat în toate fazele jocului şi îmi place lucrul acesta, pentru că ei ne vor arăta foarte clar unde jucăm bine, de ce şi ce anume trebuie să îmbunătăţim, aşa că aştept cu mare interes săptămâna viitoare. Energia la echipă este bună şi integrarea jucătoarelor noi se face bine, ele se preocupă de acest lucru şi împreună cu fetele care erau până acum, sunt un grup foarte frumos care asigură mediul corect şi plin de respect între noi, iar asta contează foarte mult”, a declarat antrenorul Adrian Vasile, după amicalul de la Buzău.

În sezonul precedent, CSM Bucureşti a fost vicecampioană, iar în Liga Campionilor a atins faza sferturilor de finală.

Afla mai multe despre: csm bucurestiadi vasile 

viewscnt
Articole similare